Geri Halliwellová ztloustla kvůli sexu

Geri Halliwellová ztloustla kvůli sexu

Zpěvačku Geri Halliwellovou opustila nedávno sexuální energie. Bývalá Spice Girl si postěžovala, že věčné diety a dřina v tělocvičně ji naprosto připravily o chuť na sex a nezbývalo jí, než rychle začít přibírat kila, která před tím usilovně shazovala.

Psychicky labilní zpěvačka zhruba před čtyřmi lety prošla krizí, kdy byla přesvědčena, že nekontrolovatelně kyne. Tehdy rozhodila sítě po všech možných londýnských cvičitelích a dietních expertech a začala na sobě dřít. Zbavila se tukových polštářů i naducaných tvářiček, ale v posteli se z ní stala leklá ryba. Aby si mohla sex opět dopřávat, rozhodla se blonďatá Britka všechna kila nabrat zpět.

"Cítím se teď mnohem víc sexy. Když jsem byla příliš hubená, jako kdyby se mě sex netýkal. Hormony nefungovaly. A nyní už jsem zjistila, že někteří muži dávají dokonce přednost tomu, že mám nějaké ty špíčky," prohlásila Geri poté, co svá kila opět nabrala.

Loni se vedle zpěvu Geri věnovala natáčení britského filmu Fat Slags (Tlusté mrchy), v němž však získala jen menší roli, podobně jako modelka Naomi Campbellová. Ačkoli se tehdy ještě těšila štíhlounké linii, už pár dnů po natáčení začala přibírat. Pohybovala se totiž mezi modelkami a to ji nadobro utvrdilo v přesvědčení, že je lépe být oplácaná a šťastná, než vyzáblá a frigidní. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud