5
Fotogalerie

Gott křtil a z Ivanky odlétalo peří

Zpěvák pokřtil své nové CD v nádherných prostorách hotelu Paříž. Od začátku byla na Gottovi vidět skvělá nálada, kterou podpořilo zpěvákovo úspěšné turné. Doprovod mu tentokrát dělala manželka Ivana.

Mistr přijel přesně na čas a už u vchodu se pozdravil s nedočkavými fanoušky. Poté se přivítal se svým týmem: Janem Adamem, Monikou Absolonovou, Gabrielu Gunčíkovou, Dashou a samozřejmě kmotrem CD, Pavlem Bobkem.

Na podiu, kde je Gott jako ryba ve vodě, už hýřil vtipem. Jako dar na uvítanou dostal retro gramofon. "Tak ty už mám doma dva," řekl Gott a dodal: "Tak já je začnu sbírat".

Na dotaz, proč se CD, které si zpěvák tentokrát produkoval sám, přejmenovalo, odpověděl: "Původně se mělo jmenovat Párty, nakonec jsem mu ale dal název Dotek lásky." Což se není co divit, protože Karel zpívá celý život o lásce.

Zpěvák hovořil také o svém turné, které je nyní v polovině. "Do haly, kde se koncert koná, dorazím sice zmožený, ale naplněná hala lidmi, výborná atmosféra, skvělí hosté mě velmi rychle postaví na nohy. O skvělou zábavu a dobrou náladu mám postaráno. Radost mám také ze tří krásných zpěvaček. U mě na kráse nezáleží," zavtipkoval Gott.

Monika Absolonová, která Karla Gotta doprovází na jeho koncertním turné jako host, rozdávala úsměvy a radost na všechny strany. Nebylo divu, protože na křest dorazila se svým přítelem. "Gott je prostě skvělý. Jsem z turné nadšená, moc se mi líbí. Je to pro mne velká čest," řekla zpěvačka.

Po celou dobu křu si Ivana povídala se svou kamarádkou a hrála si s mobilem v kožených rukavicích barvy terakota, a to i přes velké teplo, které bylo restauraci. V ruce také držela malou kabelku pokrytou peřím, které ji při fotografování pomalu odlétalo na zem. Její outfit opět zastínil střízlivým a elegantním oblečením manžel, Karel Gott.

Po křtu CD byl Karel Gott znovu v obležení. Tentokrát fotografů a novinářů, a to až do pozdních večerních hodin. I to je jeden z důvodů, proč se zpěvák drží stále na první příčce v oblíbenosti a hlavně profesionality.

Zdroj: Alka Hájková, viposobnosti.eu Foto: František Jirásek

Doporučujeme

Články odjinud