Gwen Stefani se stala novou tváří světoznámé kosmetické firmy!

Gwen Stefani se stala novou tváří světoznámé kosmetické firmy!

Jedinečný hlas, módní ikona, rocková hvězda... Gwen Stefani je nepochybně fenoménem 21. století. Proslavila se jako zpěvačka rockové kapely No Doubt, vydala také dvě sólová, velmi úspěšná taneční alba, která jen potvrdila její postavení v hudebním světě.

„Nemůžu uvěřit, že budu jednou z tváří L’Oreal. Miluji převleky – ať už na pódiu, nebo při natáčení videí, to byla vždy jedna z nejoblíbenějších částí mé práce. A je opravdu úžasné pracovat s tak moderní a nadanou skupinou lidí. Mám vážně obrovské štěstí!”, říká Gwen Stefani.

Gwen Stefani nás přitahuje. Byla členkou skupiny No Doubt již od chvíle, kdy se dali dohromady na střední škole a začínali hrát v garáži. Skladatelka, textařka a zpěvačka se stala hlasem milionů dívek po celém světě. No Doubt prodali přes 30 milionů svých alb (např. Tragic Kingdom, Return of Saturn a Rock Steady). Skupina byla mnohokrát nominována na cenu Grammy a v roce 2003 také dvě ocenění Grammy získala.

Hvězda Gwen stoupala i po vydání jejího samostatného alba Love. Angel. Music. Baby. v roce 2004, které bylo nominováno na cenu Grammy. Na tomto projektu se podíleli význační spolupracovníci jako Dr. Dre, rapper Eve a Pharell Williams. V roce 2006 vydala své druhé taneční album The Sweet Escape a v roce 2008 získala cenu People’s Choice Award pro nejoblíbenější zpěvačku roku. No Doubt poté, co ukončili v roce 2009 zcela vyprodané letní turné, začali nahrávat svou novou desku, která vyjde v roce 2011.

Gwen Stefani nás inspiruje. A to jak po hudební stránce se svými nezaměnitelnými melodiemi, tak i ve světě módy, který oceňuje její jedinečný styl tvořený především jejími úspěšnými módními značkami L.A.M.B..a Harajuku Lovers.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Vlasy jsou korunou krásy!

Doporučujeme

Články odjinud