Gwyneth Paltrow se z hladovek málem zbláznila | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow se z hladovek málem zbláznila

Gwyneth Paltrow byla mezi kolegy známá jako dietářka a veganka. Hollywoodská hvězda své tělo skutečně trýznila přísnými dietami a čistícími kúrami. A dnes matka dvou dětí přiznává, že to občas přepískla. Kupříkladu s desetidenními hladovkami, při nichž pila jen zeleninové a ovocné šťávy. Měla po nich halucinace a málem přišla o zdravý rozum.

„V minulosti jsem si dělala čistící kúry se šťávami a jako dvacátnice jsem prošla také velkou očistou, která mi po deseti dnech vyvolala halucinace. Buďte opatrní, šťávový detox může narušit metabolismus a může vést k velkému přibývání na váze později,“ varovala čtyřicetiletá Gwyneth.

Dříve přísná veganka a zapřisáhlá odpůrkyně všech hédonistických radostí si dnes občas dopřeje i maso, alkohol a cigaretu. Ovšem většinu dní tráví zdravým životním stylem.

„Vyhýbejte se konzervovaným potravinám a uzeninám, ačkoli vyřadit je zcela z jídelníčku není legrace a někdy se to zvrhne v přejedení se těmito potravinami. Musíte si dopřávat programově radosti, já si často večer dopřeju sklenici červeného vína a každou sobotu si vykouřím cigaretu. Miluju tyto chvíle, protože je to vyvážená míra neřestí. Rovnováha vám dodává energii. Člověk musí svůj život prožít naplno!“ svěřila Paltrow v rozhovoru pro britský deník Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud