Gwyneth Paltrowová bude vychovávat dítě v Anglii

Gwyneth Paltrowová bude vychovávat dítě v Anglii

Za příliš nebezpečné místo pro život považuje Spojené státy americké populární oscarová herečka Gwyneth Paltrowová, která se nedávno provdala za zpěváka skupiny Coldplay Chrise Martina a na jaře snad ve zdraví na svět přivede jejich společného potomka.

A tak vzkázala fanouškům, že ve Spojených státech rodit ani vychovávat dítě nehodlá a zůstane věrná Británii, vlasti svého milovaného muže. Důvodem je její obava z terorismu a podivné nálady v domovských Státech.

"Dost se obávám přivést dítě na svět v Americe. V současnosti tam panuje velmi podivná, přehnaně vlastenecká nálada. Vypadá to, jako bychom volali, my jsme číslo jedna tohoto světa, a na zbytku světa nezáleží. A pak ty zbraně ve školách a vraždy žáků a učitelů, to nezní povzbudivě," zdůraznila Gwyneth Paltrowová, která nyní pobývá v Londýně v domě svého manžela Chrise.

Přátelé novomanželského páru však tvrdí, že velký vliv má na Paltrowovou její manžel, který je tak trochu britským patriotem a Spojené státy mu příliš nevoní. Ztěžka by si zvykal na neevropské poměry.

Stačilo mu zdůraznit několik málo příkladů nebezpečného života v USA a herečka k životu v jí oblíbené Británii svolila. Konečně, exceluje tady na jevišti v londýnském West Endu, a je místním publikem i kritikou přijímána jako největší herecký talent posledních let. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud