Gwyneth Paltrowová: Novináři jsou nelidští

Gwyneth Paltrowová: Novináři jsou nelidští

Tlak novinářů již nevydržela hollywoodská hvězda Gwyneth Paltrowová a na plná ústa jim řekla, co si o nich myslí. "Neustále za mnou slídí jako honicí psi, kteří jen čekají, až klopýtnu, aby mě mohli roztrhat. Především paparazziové jsou nelidští, krutí, špatní a škodliví," nechala se slyšet herečka.

Gwyneth tak reagovala na výtky, které se na ni a jejího manžela Chrise Martina snesly poté, co Chris napadl minulý měsíc na narozeninové párty Kate Mossové v Londýně jednoho z fotografů.

"Odcházeli jsme z oslavy třicátých narozenin naší kamarádky Kate a prostě jsme si nepřáli být fotografováni. Nikdo na to ale nebral ohled. Není to Chris, z něhož srší agresivita. Jsou to šílení fotografové, kteří udělají naprosto všechno pro to, aby zaplnili stránky magazínů," omlouvala herečka chování svého muže.

Paltrowová také apelovala na své fanoušky, aby si uvědomili, co všechno se skrývá za jedním článkem, který si přečtou ve společenském magazínu.

"Lidé nevědí, co se skrývá za pořizováním fotek pro týdeníky a magazíny o celebritách. Je to často děsivé a agresivní chování paparazziů, jimž jsou cizí lidská práva a jakákoliv slušnost. Číhají před vaším domem ve dne v noci a jsou natěšení, až vás vyfotí. Nic je přitom nezastaví. Můžete klidně naléhat na jejich smysl pro lidskost, ale o to se vůbec nezajímají. Budou na vás klidně pokřikovat nadávky a urážet vás, jen aby vás vyvedli z míry a pořídili tu nejlepší fotografii. Jsou špatní a zlí," konstatovala Gwyneth Paltrowová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud