Hádky o Pavarottiho miliony

Hádky o Pavarottiho miliony

Tři dcery Luciana Pavarottiho, který jen před pár dny podlehl rakovině slinivky, se chystají do boje s jeho druhou ženou. Jde o to, jak si rozdělit 370 milionů eur, tedy více než 10 miliard korun.

Legendární italský tenor totiž minulý měsíc změnil svou poslední vůli, a to ve prospěch Lorenzy, Cristiny a Giuliany, dcer z prvního manželství. Jeho druhá žena, Nicoletta, matka nejmladší z Pavarottiho dcer, tříleté Alice, si myslí, že má nárok na víc.

Přátelé a známí teď očekávají boj o dědictví, které zahrnuje mimo jiné i několik domů v New Yorku, Monte Carlu a dům v Pavarottiho rodném městě, Modeně. Andrea Strata, Pavarottiho dietolog, řekl: "Je to velmi smutné. Ještě v hrobě ani nevychladnul a všechno tohle vychází na povrch." Jak uvádí server FemaleFirst,

Pavarottiho vztah s jeho druhou ženou, Nicolettou, prý v posledních měsících ochladnul a spolu zůstávali v podstatě jen kvůli malé dceři. Pavarotti, který zemřel v jednasedmdesáti letech, prý před smrtí navštívil právníka a vůli pozměnil tak, aby po něm dědily takřka výhradně jeho dcery, a to všechny čtyři. Přátelé také tvrdí, že se Pavarotti před smrtí znovu sblížil se svou první manželkou, Aduou Veroni, která vychovávala jejich společné děti.

Doporučujeme

Články odjinud