Halle Berry chodí na psychoterapii už třicet let | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Halle Berry chodí na psychoterapii už třicet let

Herečka Halle Berry prý už třicet let navštěvuje psychoterapeuty a dodnes věří tomu, že jí v životě povídání s nezávislým odborníkem nesmírně pomáhá. Šestačtyřicetiletou herečku přivedl na křeslo psychologa komplikovaný vztah s otcem alkoholikem.

„Chodila jsem na terapii pravidelně podle potřeby asi od svých deseti let. Můj otec byl alkoholik a byl velmi hrubý, moje máma věděla, jak mi pomůže, když mi poskytne pohled na celou věc nezávislá osoba, takže na terapii chodím celý svůj život, když jsem ve stresu a můj život je náročný. Velmi mi pomáhá se pak s věcmi vyrovnat,“ tvrdí Halle.

V posledních měsících musela hvězda filmu Atlas mraků k psychologovi kvůli hádkám o dceru Nahlu. Tu totiž chtěla s sebou odvézt do Francie za svým partnerem Olivierem Martinezem, ale otec dívky Gabriel Aubry využil všechny legální možnosti, aby jí v tom zabránil.

„Když mám nějaký problém, vyrovnám se s ním tak dobře, že většina lidí ani netuší, že nějaký mám,“ dodala herečka v interview pro britský magazín Hello!.

Doporučujeme

Články odjinud