Halle Berry musí bývalému příteli platit 20 000 dolarů měsíčně

Halle Berry musí bývalému příteli platit 20 000 dolarů měsíčně

Soud nařídil herečce Halle Berry(45), že musí bývalému příteli Gabrielu Aubrymu (36) vyplácet měsíčně 20 000 dolarů (cca 403 000 Kč) jako výživné na jejich čtyřletou dceru Nahlu.

Právníci "Catwoman" a jejího někdejšího partnera se setkali u soudu v pondělí (18. června).

Soudce nakonec podle informací severu TMZ.com rozhodl, že herečka bude muset bývalému partnerovi přispívat na péči o dceru. Aubry podal žádost o podporu v této výši již minulý měsíc, ale případ byl odložen kvůli formální chybě v podání.

Pár, který se rozešel v roce 2010, se ještě musí dohodnout o další záležitosti, jež se také týká jejich dcery. Bývalý manekýn totiž protestuje proti plánům Berry, která by se chtěla s Nahlou a s novým snoubencem, francouzským hercem Olivierem Martinezem, odstěhovat do jeho rodné země.

Halle již dříve mluvila o tom, že by se ráda přestěhovala do Francie. Líbí se jí totiž zákony, které zde chrání děti před pozorností médií.

Řekla k tomu: "Mají tam zákony, které chrání děti a právo na soukromí. Vše, co chci pro sebe i svou rodinu, je normální život. Když zrovna nepracuji, je to něco, co je pro mne velmi důležité."

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

ČTĚTE TAKÉ:
Stropnická je šťastná - má velkou roli, angažmá a táta se uzdravil

Doporučujeme

Články odjinud