Halle Berryová porodila holčičku, ale vdávat se nebude

Halle Berryová porodila holčičku, ale vdávat se nebude

Herečka Halle Berryová (41) o víkendu porodila zdravou holčičku. Nadšení hlavní hvězdy filmu Catwoman i jejího o devět let mladšího přítele Gabriela Aubryho bylo ohromné, protože Halle trpí vážnou formou cukrovky, kvůli které dlouho nemohla otěhotnět. Byla proto pod zvláštním lékařským dohledem i během posledních devíti měsíců.

První porodní stahy pocítila už v sobotu ráno a okamžitě odjela do nemocnice, ale ukázalo se, že to byl falešný poplach a vrátila se domů. Porod proběhl až napodruhé, a bez problému. Maminka byla štěstím úplně bez sebe a podle svědectví jedné ze zdravotních sester zpočátku odmítala dokonce miminko předat lékařům k vyšetření.

Ani společný potomek ale herečku nepřesvědčil, aby kývla na svatbu. Chce zůstat svobodnou matkou.

"Gabriel je báječný a já jsem prostě ráda, že jsem našla toho pravého muže, s kterým chci mít děti. Vlastně si připadám víc vdaná, než jsem si připadala, když jsem žila v manželství," říká herečka. "Vdávat se už nechci. Mám sama sebe dost ráda a mám v životě dost lásky. Už si nemyslím, že bych měla být něčí ženou a nepotřebuji potvrzení o tom, kdo jsem, ve formě oddacího listu. Gabriel a já jsme se rozhodli udělat si manželství po svém."

Halle byla vdaná nejprve za amerického hráče baseballu Davida Justice a poté za zpěváka Erica Beneta. Hvězda filmu X-Men se s Gabrielem seznámila v Los Angeles, kde Aubry fotil reklamu pro firmu Versace. Oficiálně se přiznali, že spolu chodí, v únoru 2006.

Doporučujeme

Články odjinud