Halle Berryová si z lítosti koupila dům za 200 miliónů korun

Halle Berryová si z lítosti koupila dům za 200 miliónů korun

Oscarová hollywoodská hvězda Halle Berryová, která se v současnosti představuje divákům jako Kočičí žena, měla smůlu v lásce. Manžel Eric Benét ji podváděl, a tak se jejich vztah rozpadl. Halle se rozhodla, že nejlépe zapomene v sídle se zlatými klikami a vodovodními kohoutky zdobenými démanty. Za dům na pobřeží Malibu neváhala zaplatit více než 200 miliónů korun.

Honosné sídlo o rozloze čtyř set sedmdesáti čtverečních metrů stojí v luxusní zóně Malibu Cove Colony. V této kolonii pro VIP obyvatele se cítí doma například také její herecký kolega Bruce Willis.

Ačkoliv s žádným z mužů nebyla Halle Berryová dlouhodobě šťastná, manžel Eric Benét ji ublížil nejvíce. O jeho avantýrách s ženami se dlouho šuškalo v kuloárech. Halle jeho výmluvám pevně věřila, dokud důkazy o nevěře nezískal i bulvár. Nyní se dvojice rozvádí.

Herečka měla zůstat po rozvodu v domě, jenž s Ericem jako manželé pořizovali a vybavovali zařízením. Podle výpovědi přátel už však v posledních týdnech nebyl jejím útočištěm, ale noční můrou. Aby zapomněla, pořídila si herečka opulentní sídlo, s nímž má Eric pramálo společného. Nedávno se dokonce Halle zbavovala Ericových luxusních kousků oblečení pro něj poněkud potupným způsobem. Protože nereagoval na její výzvy a pro oblečení si nepřijel, věnovala ho charitě. V Benétových oblečcích tak budou pobíhat po městě bezdomovci. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud