Halloween: nejodvážnější hollywoodská travesty show

Halloween: nejodvážnější hollywoodská travesty show

Při slavnostních příležitostech se snaží celebrity vypadat vždy co nejlépe. Až na jednu výjimku – jednou do roka se vyparádí jako strašidla. A zcela záměrně.

Pepek Námořník, Alenka v říši divů, Sněhurka, Drákula, čarodějnice, zombie, Batman, mistr Yoda, vlkodlak, zkrátka všechny postavy ze světa fantazie mají 31. října, v předvečer svátku všech zemřelých, brány na hollywoodské večírky otevřené dokořán. Halloween se slaví většinou v anglicky mluvících zemích, převážně v USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Austrálii a Novém Zélandě.

Původní název pochází z anglického All-hallow-even (doslova večer všech svatých). Nejrůznější charitativní organizace využívají Halloween jako příležitost k oslovení i těch nejmenších členů V.I.P. rodin, proto se velkolepé strašidelné party konají v odpoledních hodinách. Pro děti je kromě stylového občerstvení (sušenky ve tvaru náhrobních kamenů, lízátka s hlavičkami duchů, dort s marcipánovou polevou á la pavučina) připraveno i mnoho tradičních her, mezi nejznámější patří Bobbing for Apples. Jablka rozmanitých velikostí plavou ve velké kádi s vodou, přičemž cílem této hry je uchopit jedno z jablek a vyndat ho ven pouze za pomoci úst. Ruce musí hráči držet za zády, kádě se nesmí dotknout. Kdo uloví jablko, bude mít v následujícím roce štěstí.

Příšerky s.r.o.

Pro Tori Spelling (37) je každoroční návštěva vybrané hororové párty rodinnou tradicí. Letos se v Santa Monice zúčastnila společně s manželem Deanem (43), dcerou Stellou (2) a synem Liamem (3) charitativní party pořádané Organizací na pomoc dětem postiženým AIDS. Tori je hrdá na to, že se sama podílela na přípravě kostýmů.

„Na princeznovské šaty své dcerky jsem přilepila přes sto kamínků a na svůj kostým vážky jsem přišila padesát pavích per,“ chlubí se Tori. Manžel Dean a syn Liam dorazili v kostýmech Superhrdinů, ty ovšem Tori nevyráběla.

Přiznala, že je nakoupila ve speciálním obchodě v Los Angeles. Podle výrazu ratolestí lze soudit, že kostýmní taškařice působí mnohem větší potěšení rodičům než dětem. Možná i proto, že pod nánosy líčidel a gumových masek jen stěží rozpoznávají důvěrně známé tváře maminky a tatínka...

ČTĚTE TAKÉ:
Trička pro muže zpevňující povadlá prsa a pivní břich!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud