Hana Gregorová konečně přijala Miss world do rodiny | Zdroj: Agentura Elite Prague

Zdroj: Agentura Elite Prague

Hana Gregorová konečně přijala Miss world do rodiny

Oba dva jsou mladí, krásní a úspěšní. Co by jim tedy mělo bránit v tom, aby byli šťastní? Taťána Kuchařová (25) a Ondřej Brzobohatý (30) jsou nazýváni jako nejpohlednější pár českého šoubyznysu. Ale ani jejich začínající vztah nebyl jen ideální.

Rodina Ondřeje Brzobohatého, který už prošel jedním nevydařeným manželstvím a poté i rozvodem, váhala, zda je modelka pro Ondřeje ta správná partnerka. Zpočátku koukala maminka Hana Gregorová na Táňu Kuchařovou skrz prsty. Když ji Ondřej přivedl domů, nechtěla ji přijmout za svou „snachu“.

Nakonec se ale Táňa spřátelila s Ondřejovou sestrou Rolou a poté si získala i náklonnosti celé rodiny. Na vlastní oči se o tom mohli přesvědčit návštěvníci finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2013 – jejíž je Taťána Kuchařová ambasadorskou. Na akci vypadala celá rodina spokojeně – Ondřej se láskyplně vinul ke své krásné přítelkyni a rozesmátá Hana Gregorová ochotně pózovala s mladým párem. Její spokojený výraz dokazoval, že synovi vztah přeje.

Na Ondřeje a Taťánu se můžeme těšit i v nováckém televizním seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde dostala modelka novou roli a vystoupí po boku svého přítele.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud