Hana Gregorová není jediná! I my jsme si nabrnkly pitomce

Hana Gregorová není jediná! I my jsme si nabrnkly pitomce

Českým showbyznysem v posledních dnech otřásá rozchod herečky Hany Gregorové s o dvaatřicet let mladším Ondřejem Koptíkem. Zajíček, který i podle odborníků zřejmě nemá tak úplně všech pět pohromadě, útočí na Gregorovou prostřednictvím médií i sociálních sítí a zveřejňuje fotky i intimní detaily z jejich soukromého života. Ale ruku na srdce, která z nás si alespoň jednou za život nevpustila do života takzvaného „hajzla“? Pozeptali jsme se v redakci i u kamarádek a tady jsou zkušenosti pěti z nás (jména pozměněná).

KARLA (43): Nezvaný host

„Dlouho jsem váhala s rozchodem, měli jsme s Pavlem dvě děti a přece jen jsme se pořád měli rádi, ale už jsem ty jeho věčné toulky a s tím spojenou nejistotu nemohla vydržet. Ráno odešel do práce a pak jsem ho i den, dva nemohla sehnat. Když jsem se mu konečně po dvou dnech dovolala v práci na pevnou linku, začal se mnou diskutovat, že akorát před třemi minutami odpověděl na můj email, takže není pravda, že ho nemohu sehnat.

Tak jsem náš vztah po x letech ukončila. Jenže Pavel ještě dlouho nepochopil, že už doma není doma. Nevzala jsem mu hned klíče, protože mi přišlo kruté vyšoupnout ho na ulici, chtěla jsem počkat, až si najde bydlení. Jenže to vedlo k tomu, že si od klíčů udělal kopii a já pak řešila, kdo spal v obýváku (polštářky byly jinak srovnané, ale nikdo nikde). Ráno jsem pak dostala esemesku: „Ahoj Jindro, včera to bylo děsně fajn. Představ si, že jsem automaticky zamířil k bývalé paní a spal v obýváku.“ Vzápětí mi přišla omluvná sms, že to nebyla sms pro mě. Asi nejvíc mě naštval ten výraz „bývalá paní“. Jinak nevím, možná dobře pro Jindru, protože v její kůži bych takovou sms dostat nechtěla.

Co vše prožila Hana Gregorová? Čtěte ZDE

Jindy byla na zahradě rozbitá deska u plotu a pak se mi Pavel přiznal, že omylem lezl k nám přes plot, než mu došlo, že jde blbě. Pak jsem ho ještě dvakrát potkala u nás doma, když jsem přišla neplánovaně po obědě z práce, seděl u počítače, před sebou hrnek kafe jak za starých časů a já musela chvíli přemýšlet, co je na té situaci blbě, než mi došlo, že tam nemá co dělat. Výsledkem bylo, že jsem musela nechat vyměnit zámky a štvalo mě, že jsem vyhodila víc jak tisícovku za jejich výměnu.“

Pokračování 2 / 5

KATKA (36) : Šířil o mně pomluvy

„Můj bývalý manžel mi neudělal tak plošnou ostudu jako Ondřej Koptík Haně Gregorové, o to jeho msta byla cílenější, protože začal objíždět všechny mé příbuzné. Měli jsme vzdálenější rodinu, se kterou jsme se léta nestýkali, rozhádaly se už dvě generace přede mnou a já to prostě zdědila a nikdy jsem nepřemýšlela o tom, že bych se nějak se svou pratetou usmiřovala.

Když jsme se ale s Petrem rozvedli, vydal se k nim na návštěvu a začal jim vykládat, jak jsem hrozná, jakou hrůzu se mnou prožil. Ti si to nenechali pro sebe, a protože to bylo na malém městě, záhy to věděli všichni. A protože na každém šprochu je pravdy trochu, začali se lidé na mě dívat divně. Nejhorší to ale bylo pro mou babičku, která v tom městečku žije, protože se jí najednou lidi ptali, co jsem to proboha zač.

Stejně tak zajel na Moravu k jiné pratetě, se kterou jsme měli dobré vztahy, a i tam mě pomlouval. Stejně tak u sousedů, v mé práci. No prostě snažil se mi uškodit, jak to šlo.

Pokračování 3 / 5

RENATA (34): Tajil rodinu

„Jednu dobu jsem měla tu smůlu, že jsem neustále narážela na zadané muže a zjistila jsem to, až když bylo pozdě. Když jsem potkala Michala, řekla jsem si, že se rovnou zeptám, ať se zase nespálím. Než k něčemu došlo, položila jsem mu tedy otázku, zda je zadaný. Odpověděl, že ne, a já byla v sedmém nebi. Začali jsme se vídat a mně ani nebylo podezřelé, že se většinou potkáváme jen přes den. Byla jsem prostě zamilovaná až po uši a přes růžové brýle neviděla realitu.

Až jednou v noci, po právě prožitých horkých chvilkách, se Michal začal sbírat, že jede domů. Nechápala jsem, proč u mě nechce zůstat přes noc, a dotírala jsem na něj tak dlouho, až přiznal barvu. Ten bastard nejenže byl ženatý, ale měl navíc dvě děti! Okamžitě jsem ho hnala ze dveří a už se s ním nikdy nesešla. Je to už řada let, ale doteď na něj občas někde narazím a dělá se mi z něj zle!“

Pokračování 4 / 5

ANDREA (40) : Házel vinu na mě

„S Honzou jsme se brali, protože jsme museli – byla jsem v pátém měsíci těhotenství. To ale neznamená, že bychom se nemilovali! Bohužel po asi čtyřech letech si Honza našel milenku. Dlouho jsem to nevěděla a když jsem to zjistila, chtěla jsem pochopitelně, aby se buď odstěhoval a přistoupil na rozvod, nebo aby to s ní ukončil a zůstal se mnou. Řekl mi, že se rozvádět nehodlá, nikam se stěhovat nebude a milenku že si nechá. Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat! Domů si chodil, jak se mu zachtělo, a ještě očekával, že budu plnit své manželské povinnosti a udržovat s ním poměr!

Jeho milenka zatím chodila po městě a bezdůvodně mě pomlouvala, kde mohla. Nakonec jsem si přece jen vydupala rozvod, ale i tam mi dal co proto. Našeho syna chtěl nejdřív do výhradní péče, pokoušel se mě připravit o práci tím, že mě pomlouval u šéfové, a zakazoval mi chodit na místa, kam chodí on! Teď už je situace klidnější, hlavně kvůli synovi, ale vím, že tohle mu nikdy neodpustím.“

Pokračování 5 / 5

MARIE (59): Chtěl sbalit moji dceru

„Před časem jsem se ocitla v podobné situaci jako Hana Gregorová. Před lety mi zemřel po dlouhé nemoci manžel a já zdědila poměrně velké bohatství. Jenže peníze vám štěstí nepřinesou a já se cítila osamělá. Zakoukala jsem se do o dvacet let mladšího muže, který se tvářil, že to cítí stejně.

Nebyl samozřejmě tak bohatý jako já, ale mně nevadilo platit dovolené za nás za oba ani to, že se nastěhoval ke mně. Tedy až do té doby, než jsem zjistila, že jsem byla jen přestupní stanice k tomu, aby se pokusil získat moji dceru! Ta naštěstí byla rozumnější než já a odpálkovala ho rovnou, zatímco já jsem ho vykopla na ulici.

Začal mi vyhrožovat a vydírat mě, že mým přátelům, rodině i známým zveřejní detaily z našeho intimního života, pokud mu nebudu dávat peníze. Nakonec jsem na něj zavolala policii, dostal pokutu a soudní příkaz, podle kterého se ke mně nesměl přibližovat. Zmizel mi ze světa a já jsem nakonec ráda, že jsem sama, než mít po boku takového idiota.“

Doporučujeme

Články odjinud