Hana Heřmánková (49) jako sexy uklízečka

Hana Heřmánková (49) jako sexy uklízečka

Moderátorka, herečka a divadelní manažerka Hana Heřmánková (49) Korzu prozradila, že jedním z jejích koníčků je… uklízení. A když, tak prý pořádné.

Manžela herce Karla Heřmánka prý s takovými prkotinami neobtěžuje a naopak si domácí práce s chutí užívá. Smýčí nejen doma, ale když je to nutné, tak třeba i na zámku.

"Tak to úplně zase pravda není," směje se Hanka. "Nafotila jsem uklízecí fotku na zámku Loučeň, která se pak stala jednou ze šesti v charitativním projektu kalendáře Osobnosti dětem.

A navíc, já se zásadně při uklízení neoblékám do večerních rób a neberu si k nim vysoké podpatky, jako tomu bylo v Loučni. Ovšem jinak to byla práce velice příjemná a hlavně smysluplná," vysvětlila.

Kalendář Osobnosti dětem nakonec vydělal půl milionu korun. Ty byly předány Občanskému sdružení Sluneční paprsek. Založil ho pediatr a onkolog MUDr. Pavel Boček se svými přáteli a od roku 2009 pomáhá dětem po onkologickém onemocnění zapojit se zpět do života a pořádá pro ně ozdravné pobyty.

Hanka Heřmánková nebyla ovšem jedinou osobností zvěčněnou v kalendáři. Manažerka Libuše Šmuclerová se v něm představila jako milovnice žehlení, bývalá nejpopulárnější politička Petra Buzková coby kuchařka a módní návrhářka Liběna Rochová udivila pletením.

ČTĚTE TAKÉ:
Stropnická je šťastná - má velkou roli, angažmá a táta se uzdravil

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

Doporučujeme

Články odjinud