Hana Zagorová se těší na dovolenou a píše texty pro manžela | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Hana Zagorová se těší na dovolenou a píše texty pro manžela

O Haně Zagorové (66) překvapila novinová zpráva, že se chce se svým manželem Štefanem Margitou (56) přestěhovat do Ameriky. Ten teď totiž v Metropolitní opeře v New Yorku Yorku sklízí ovace ve Wagnerově opeře Zlato Rýna.

Je pravda, že se chystáte s manželem stěhovat z Česka?

"To je naprostá kachna. Odstěhovat se z Česka by nás ani ve snu nenapadlo,“ zdůraznila Hana Zagorová.

„Vždyť žijeme v době, kdy si člověk od nás může jet kamkoliv. Ale domov je přece jenom jeden.“ V Americe má Hana Zagorová se svým mužem pronajatý byt od Placida Dominga a vlastní dům ve španělské Malaze. Ale žít chtějí tady, kde mají svůj domov.

Zatímco Štefan Margita zpívá v zahraničí a připravuje cédéčko, Hanu čeká koncert královen popu, natáčení v televizi a turné na Slovensku, i řada společenských akcí. Na jedné z nich, v nové pražské prodejní galerii Pražské mincovny, kterou společně s Monikou Absolonovou zahajovala, pokřtila zlatou medaili, vyrobenou podle jednoho z nejslavnějších obrazů Gustava Klimta – Polibek. Jako dárek obdržela stříbrnou medaili se svým jménem.

„Jednou jsem jako dítě dostala k Vánocům zlatou minci. Takže k mincím mám od té doby velký vztah. Ty nové, prezentované v galerii Pražské mincovny, jsou mimořádně krásné,“ říká Hana Zagorová. A přiznává, že už se těší na dovolenou ve Španělsku, kam pravidelně jezdí se svým manželem. Obvykle tam píše texty pro své písně. Nyní napsala pro Štefanovo cédéčko text duetu od Ricciho a Pavarottiho.

„Dalo mi to šíleně práce. Jsem zvyklá psát texty jen pro sebe, takže tento duet byl pro mne víc náročný a zavazující,“ prozradila Hana Zagorová.

Zdroj: viposobnosti.eu

Doporučujeme

Články odjinud