HANKA (42): Prošli jsme spolu peklem a teď ho chci opustit

SandraN
13. října • 16:35

Hanko, ráda bych Vás poopravila. Už ten název. Zaprvé peklo vypadá úplně jinak. Domácí násilí, postižené dítě, rakovina, dlouhodobá ztráta práce, šikana na pracovišti, ztráta domova či bydlení.....Vy jen máte doma blbce - vzala jste si ho sama a nerozpoznala včas, kam to přijde, zadruhé nemít dítě není dneska až tak neobvyklé, docela velké procento párů je nemá i cíleně. Takže se vzchopte a dejte se dohromady. Začít musíte u toho prvního problému. Je to ve Vašich silách ho vyřešit. Nechápu, proč s manželem vlastně ještě jste? Zadruhé - dítě se Vám docela dobře může povést s někým jiným. Některé páry k sobě nesednou natolik, že ač není kolikrát zjištěná zjevná příčina, to dítě spolu nepočnou. Prý to tak je lepší, řekl mně člověk, co se tomu dost věnoval, to dítě by nebylo v pořádku. Vy se ženete do záhuby sama. Něco Vám řeknu: když se Vám dítě s tímhle člověkem i povede mít, kde je záruka, že bude v pořádku a že Vás partner nakonec neopustí sám? Když si přestanete rozumět i z jeho strany? Zadruhé pokud se mu postavíte a nenecháte sebou vláčet, on si najde jinou. Tyhle typy potřebují někoho ovládat. Jinak žít neumějí. Vy se bojíte žít sama, bydlet sama a propadáte se hloub a hloub. Co myslíte, že Vám bude chybět, když řeknete, stěhuju se a chci žít sama? Milá dámo - nic. Věřte mi!

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud