Hanka Křížková se na jaře očišťuje litry speciálních čajů

Hanka Křížková se na jaře očišťuje litry speciálních čajů

Věčně usměvavá pohodářka, zpěvačka Hanka Křížková (53), se maličkostmi netrápí. Žádné diety nedrží. S tím, že nebude jako proutek, se už dávno smířila. Spíše se udržuje ve formě, a jak je patrné, daří se jí to.

Každý rok absolvuje jarní očistu, která spočívá v pití speciálních čajů od léčitele. Tato pravidelná pitná kůra jí prý pomáhá udržet se v kondici a zbavit se škodlivých látek v organismu.

Hance kila navíc sice trochu vadí, jedna z nejobsazovanějších muzikálových hereček se ale pohybuje na pódiu s neobyčejnou grácií. Nadváha na její herecký výkon nemá žádný vliv. I když o roli Evelíny se v novém muzikálu Baron Prášil musí dělit se superštíhlou Katkou Brožovou a Martou Jandovou.

Hanka si už zahrála například v Bídnících, Golemovi, Carmen, Draculovi, má za sebou i samostatné koncerty. Pověstné herecké trémy se ale zatím ještě nedokázala zbavit.

"Když je nějaká premiéra, nebo jde o moje první vystoupení v projektu, prožívám zhruba půl hodiny před začátkem představení muka. Moji kolegové to už znají, hystericky se směji, reaguji velmi hlučně. Jakmile je představení zajeté, cítím se klidnější. Určité napětí před vstupem na scénu tu ale vždycky je," prozrazuje na sebe ostřílená zpěvačka.

Doporučujeme

Články odjinud