Hanka Kynychová: Proč by se nechtěla vrátit do školy?!

Hanka Kynychová: Proč by se nechtěla vrátit do školy?!

Již zítra (1. 9.) se opět otevřou brány škol a dětem začne jako každoročně povinná docházka. Připravuje se na ni i cvičitelka Hanka Kynychová (43), jejíž syn Filip půjde do šesté třídy a skoro čtyřletá dvojčata Sofie a Alexandra navštíví poprvé školku.

"Docela se toho děsím. Už nám to zase začne," svěřila se s obavami Hanka, která se již od tohoto pondělka psychicky připravuje na změny, jež nastanou. Návrat do školy totiž obvykle hůře působí na rodiče než na děti, protože si musejí přeorganizovat celý dosavadní program. To teď čeká i populární cvičitelku.

"Filip už jezdí do školy autobusem, ale holky budu muset vozit ráno autem. A těch změn bude víc," vysvětlila.

Sama už by se prý do školy vrátit nechtěla. Je ráda, že už to má za sebou. Mimo učení by ji hlavně nebavilo ráno vstávat.

"Všichni si myslí, že vstávám hodně brzy. Ale to není pravda. Když můžu, ráda si přispím. Jenže stejně se nakonec objeví někdo, kdo mě vzbudí. To je zákon schválnosti. Takže nejčastěji jsem vzhůru už kolem sedmé," prozradila.

Kromě cvičení, které jí zůstane prakticky beze změn, čekají Hanku v září i nové charitativní akce, jež v současnosti připravuje. O co ale přesně půjde, to si zatím nechává pro sebe.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Chcete být sexy? Vyzkoušejte imitaci samodržících punčoch!

Doporučujeme

Články odjinud