Hanka Kynychová uvažuje o adopci dítěte

Hanka Kynychová uvažuje o adopci dítěte

Populární cvičitelka Hana Kynychová (40) je šťastnou matkou tří dětí a vůbec jí to nestačí. Úzce spolupracuje s dětskými domovy, dokonce pro ně připravila celoroční soutěžní klání s názvem Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou!. Pro finále získala k velké radosti všech zúčastněných i podporu celé řady celebrit.

Kromě aerobiku se závodilo také v oblíbeném tanečním stylu hip hop, v orientálních tancích, ve zpěvu a hře na hudební nástroje. Patrony jednotlivých disciplín se tak stali například Nicol Štíbrová, Adéla Gondíková, Markéta Fialová, Karla Mráčková, Karel Voříšek, Dalibor Gondík a další.

Není důležité, kdo zvítězil, důležité je, že děti se cítily báječně a budou zase pilně trénovat, aby příští rok mohly svým slavným patronům předvést své umění.

A Hanka doufá, že už vezme do haly i svoje dvojčata. "Sofinka a Alexandra jsou zatím ještě malé, bude jim teprve rok. Je s nimi spousty práce, teď je hlídá manžel. Vždycky se nějak prostřídáme, já si pro děti z dětských domovů čas vždycky udělám. Budu za nimi jezdit celý život. Cvičení s dětmi mě prostě baví a uspokojuje. Dokonce jsem si jednoho chlapce tak oblíbila, že jsem měla i takový záchvěv, že bych si ho vzala. Stejně bych ho asi do péče nedostala, ani jsem o to nakonec nepožádala, protože jsem si uvědomila, že taková věc vyžaduje maximálně připraveného člověka. A já taková zatím nejsem," vysvětlila Hanka svoje tehdejší rozhodnutí. V tuto chvíli je ráda, že se opuštěným dětem může věnovat alespoň tak, jak to zvládá.

"Až mě moje vlastní děti nebudou tolik potřebovat, možná tak za patnáct let, bych ale ještě chtěla udělat někomu radost. Vytvořit pro něj domov a zpříjemnit mu život. Uvidíme," řekla.

Doporučujeme

Články odjinud