Havana kolekce: jaro - léto 2002

28 komentářů

Denisa
21. června • 8:14

hele Leni, jestli jsi stará bába pak se ti nedivim,že se ti líbí ty šílený hadry a za ty prachy.

Petra
7. srpna • 8:37

Skoda, ze se mi to nepodarilo otevrit azvetsit, ale jinak to vypada dobre, cenu jsou jiste prehnane, ale to uz tak byva, ze? Jinak souhlasim s nazorem, pani Lenky, nasim zenam chybi vkus a elegance, vidim to den co den, no hruza.Ja osobne se oblekam velmi levne a alegance nechybi.To zalezi vse na vkusu a osobnosti.Jinak si myslsli, ze vsechna moda je pekna, kdyz je ladne sladena.

Petrushka
29. července • 16:39

Fatal error: Call to undefined function: view() in /disk2/var/www/www.dama.cz/www/rtop.php on line 2 - ANI JEDNU FOTKU SE MI NEPODAŘILO OTEVŘÍT VĚTŠÍ. ŠKODA. DEJTE SI TO DOHROMADY!!!

Daisy
8. července • 19:51

Nejsem sice žádná odbornice přes modu,ale musím mu pochválit jaké zvolil barvy.Nerada nosím pestré barvy a on použil tlumené i veselé.Každý,kdo si koupí jeho šaty,tak asi utratí celou svou výplatu.Já mám to štěstí,že si je můžu ušít sama.A naše rodina prodává látky,takže nemusím chodit daleko.Značka Taiza má pěkné oblečení ale jen blázen si je koupí.Dnes jsou naštěstí lidé,kteří vám to ušijí o hodně levněji.

filiana
18. dubna • 19:47

až budu mít víc peněz po škole - tak bude stát za to si koupit plesové šaty v Taize. AKORÁT BYCH CHTĚLA NĚJAKÝ K NAKOUSNUTÍ S RAMÍNKAMA.

Tereza
14. dubna • 13:30

Reakce pro osobu, ktera se vydavala dne 4.4. za mne a omlouvala se za lhani a prehaneni. Ve vsech svych prispevcich jsem byla VZDY uprimna a znovu zduraznuji, ze jsem skutecne narocna a u pana Laffity zkratka a dobre odmitam nakupovat. Jeho modely totiz nesplnuji moji predstavu vysoke kvality, noblesy a libivosti. Tot vse!

TAIZA
11. dubna • 11:06

Lucia,
materiál si Osmany Laffita vybírá po celém světě. Většinu z nich nakupuje na veletrhu Premiere Vision. V kolekci najdete také twídy a vlnu ze Skotska a další zajímavé a vysoce kvalitní látky.

Lucia
10. dubna • 15:50

Něco úžasnýho,jen to líčení mi moc nelíbí.Jen mě celkem mrzí,že nepocházím z bohatší rodinky,protože bych u něho ráda nakupovala.Má skvelý vkus a používá vyjímečný materiál,ktery já v mém malinkém městečku nemohu sehnat(ani podobné)zajímalo by mne odkud je má!!!

Kateřina
10. dubna • 13:58

Jsou ty modelky jen tak příšerně nalíčené nebo mají nějakou kožní nemoc?

Markéta
4. dubna • 16:58

Zašla jsem si po delší době do Taiza obchodu. Mile mě to překvapilo,příjemné prostědí i prodavači a super oblečení.Určitě se budu vracet pravidelně.Servis mají dost dobrý,což se u moc obchodů říct nedá.Několik sezón jsem si vybírala pár kousků u Versaceho,ale ten obchod šel od desíti k pěti.Laffita dělá pěknou módu,hlavně barvičky jsou super.

Tereza
4. dubna • 14:30

omlouvam se trochu jsem to prehnala s tou lzi.. tak idealni zase nejsem.

Tereza
25. března • 13:02

Cici, mit mindrak z me postavy je to nejposlednejsi, co bych vubec mela mit. Jsem byvala manekynka a pri vysce 180 cm vazim 58 kg. Jelikoz je mi pres tricet a mam dite, tak je to vaha zajiste velmi slusna. Problemem mnoha Cechu je bohuzel skutecnost, ze jakmile nekdo neco nebo nekoho kritizuje a navic opravnene, ihned je v ocich druhych zamindrakovany chudak nebo zavistivec. Ja podotykam, ze jsem butik pana Laffity dvakrat navstivila a vzdy jsem se presvedcila, ze bych nebyla ochotna za nic v tomto krame utratit. Modely nejsou prvotridni, ale jejich ceny by spickove kvalite a vypracovani odpovidat mely. Az nekdy budete v nektere zapadni zemi, schvalne se kouknete do butiku vehlasnych navrharu a srovnejte. Ten rozdil je fenomenalni a lide zvykli na kvalitu a uroven si vzdy radeji koupi u pana Valentina nez u zn. TAIZA.

Cici
24. března • 20:52

Není to nic moc,ale není to zas tak špatný a nenositelný.V tom Karibiku by se vám to oblečení šilko,pokud nemáte 10kg nadváhu(možná ji Tereza má a tak má nějaký ten mindrák)Myslím,že to co tomu celému ubíra na celkovém vzhledu je líčení těch modelek.

Renata
22. března • 12:42

ty hadry si fakt nekdo koupi za ty prachy?

Ketka
22. března • 9:15

Terezo, smesna je tva povysenost.

Tereza
21. března • 22:05

Pro Lenku. Vazena slecno nebo pani, ja nemam sebemensi duvod pocitovat zlobu, zavist ci ublizenost, jak jste ve svem prispevku uvedla. Jsem vysoce vydelecnou zenou, zijici a pracujici v zapadni Evrope a mohu si skutecne vybirat modely prednich navrharu. Jelikoz se pohybuji na teto zivotni urovni jiz delsi dobu, mam i urcity nadhled a zkusenosti z oblasti mody. Mohu vas ujistit, ze spouste ceskych zen chybi smysl pro eleganci, styl a usudek. Hodne ceskych zen se skutecne nedokaze obleknout a to neni jen problemem financi, ale zejmena spatneho odhadu a nedostatku noblesy. I za malo se da totiz dobre a libive obleknout. Dulezite je zejmena umet si vybrat vhodny styl a spravne sladit a kombinovat barvy a doplnky. Proto mne vubec neudivuje, ze jste tak nadsena z modelu pana Laffity. Nemate totiz pravdepodobne vubec zdani o tom, co je to kvalita materialu, skvele vypracovani a potom i samotna nositelnost a kombinovatelnost. Pri pohledu na fotografie modelu se mi chce smat, jak vubec muzete tvrdit, ze jsou vsechny navrhy nositelne, narozdil od zvucnych jmen svetovych mistru mody - nektere vytvory zn. TAIZA totiz vypadaji hodne "poutove" a zena, ktera si muze dovolit prvotridni modu, bude zajiste lovit u jinych znacek. To Vam garantuji. Nicmene, jsem si jista, ze pro Prahu je i Osmany Laffita bozskym mistrem. Ja naopak sazim na tradici a super kvalitu! Nebo si snad myslite, ze pan Laffita ma na to trumfnout Valentina ci Ferreho? Prosim, nebudte smesna!

Lenka
20. března • 15:54

pro Terezu: určitě má každý právo napsat svůj názor, ale z toho Vašeho je cítit zloba, závist, ublíženost samé negativní vlastnosti. Co se týče " modních mistrů" jak uvádíte, si myslím, že na rozdíl od nich jsou uvedené modely nositelné a určitě jste si všimla, že ke každému jsou sladěny i boty. Mě se kolekce moc líbí, což jsem napsala níže, to je zase můj názor, má jen jednu vítku, je trošku drahá.

Lenka
20. března • 15:30

Nááádhera.

Perucci
20. března • 10:49

Tak to je hustyyyyyyy,
a takovy hadry si taky nekdo koupi?

Bibi
20. března • 3:06

Nekdy mam pocit, ze Taiza to ma na Dame predplacene, protoze se vubec nedostane na jine salony, nebo na modu obecne.Zas tak uzasne to neni, aby nedostali prostor i jini.

kenaya
19. března • 23:26

Souhlasim s Terezou...cele te kolekci neco chybi..vetsina modelu postrada smrnc a cela kolekce na me pusobi jako nejaka splacanina.

ita
19. března • 22:58

Me se to moc libi a a necham si to treba nekde u nekoho usit:)) Uz jsem si to ulozila:))) Teda jen neco:))

Tereza
19. března • 22:29

Je to smesne radoby kopirovani svetovych navrharu haute couture. Jenze pan Laffita na to bohuzel nema a pouze jen a jen dokazuje, ze je provincnim navrharem damske mody za drze tucny peniz. Schvalne se, mile damy, nekdy bezte podivat do jeho butiku Na prikopech. Ty ceny jsou nehorazne vysoke pro tak ordinerni modu, kterou jeho salon vyrabi. Cenove se totiz priblizuje pret a porte vehlasnych svetovych modnich tvurcu jako jsou Jean Paul Gaultier, Valentino nebo Givenchy. Jenze jeho dilo se nemuze ani v nejmensim srovnavat s pany mistry. Sice minuly mesic otevrel butik v Parizi, ale predpovidam tomu kratkou a neuspesnou budoucnost. Pan Laffita ma skutecne jen na Prahu a jina vychodoevropska mesta. Doufam, ze mi redakce opet muj prispevek nevymaze, jako se tomu uz jednou stalo v minulosti. Vyjadruji svuj osobni nazor bez spetky vulgarnosti a jako ctenarka mam pravo napsat svuj vlastni pohled na dane tema. Dekuji.

19. března • 14:51

Nevim,nic moc!

Jane
19. března • 12:37

Bezvadný !!! Nejvíce se mi líbí model z 10. řady, druhé foto z leva. Je fakt super.

MARTA
19. března • 7:54

hezky

Deny
18. března • 14:25

Krasne to je, to je fakt,ale zas pro zeny , ktere maji 50kd a mene:-

Ketka
18. března • 14:06

Hezký + šmrncovní + výjimečný + nositelný + je z toho cítit vůni Karibiku. Mooc líbí.

Doporučujeme

Články odjinud