Heath Ledger byl za svého Jokera jmenován největším filmovým padouchem

4 komentáře

REbeCA
13. února • 15:08

Nevím ,to jsou spekulace a vyjadřovat se k tomu mi nepřísluší,jestli zemřel tak nebo tak.Tisk a ti vsichni kolem si napíši,cojim se hodí do kramu.Ovšem postava JOKERA-desiva,šílena....zahrana skvele. I Jack v ty dobe/80.leta/byl desivej..

Andy
6. listopadu • 17:03

Jack Nicholson je Jack Nicholson..tohle bylo uz prehnany...cest ledgerove pamatce...byl to dobry herec ale tenhle Joker ...to bylo moc

Lenkaa
24. října • 13:09

Měla si ho strašně moc ráda? Tak bys měla vědět, že zemřel na kumulativní účinek šesti druhů léků, které normálně bral a měl je předepsané od lékaře. Jeho srdce tuhle kombinaci nevydrželo,ať už z důvodů celkového vyčerpání organismu nebo tím, že zrovna nebyl ve své kůži-měl prý zápal plic. Rozhodně pitva a další laboratorní testy prokázaly, že jeho smrt byla númyslná-náhodná. škoda, že svou nespavost y deprese neléčil jinak. Jeden z největších talentů filmového nebe. R.I.P.

Clovek
18. října • 3:58


Film super, ztvarnil skvele, ale ze by se predavkoval leky?? To je trosku blby. Kazdy vedel, ze je v tom dosti blbe s drogama. Mela jsem ho silene rada, ale tohle udelat svoji rodine....a hlavne sve dceri!!!!!!!!! Pro tyhle lidi nemam soucit, zbabele utect pred problemy....kazdy je mame!

Doporučujeme

Články odjinud