Hebké a svěží podpaží od Dove

Konečně dorazilo léto. My se opět necháváme hýčkat slunečními paprsky a vystavujeme na odiv svá těla. Abychom se cítily v každém okamžiku svěže a sebejistě, přináší nám Dove novou řadu deodorantů HairMinimizing pro dokonalou péči o podpaží.

Vše je plné života a my toužíme vypadat stejně svěže, energicky a krásně jako příroda kolem nás. Po dlouhé, vydatné zimě odhazujeme svetry a s radostí je měníme za šaty či trička s krátkým rukávem. Sluneční paprsky jsou totiž nejlepším receptem na dobrou náladu. Také ale nastává období, kdy je třeba zaměřit se na partie, jež byly dlouho ukryté pod teplým oblečením. Jako je například naše podapží.. Nechceme totiž, aby pichlavý pocit narušil chvíle, které jsou pro nás výjimečné. Naopak, chceme se cítit příjemně a spokojené samy se sebou.

Kosmetická značka Dove přichází s návodem, jak docílit hebké a voňavé pokožky v podpaží. Uvádí novinku v kategorii deodorantů a antiperspirantů - řadu Dove HairMinimizing obsahující Pro-Epil komplex s přírodními výtažky, která je určena především mladým aktivním ženám. Vybrat si můžeme z variant deo sprej a deo roll-on ve vůních Wild Rose a Nature Fresh.

Pokožka je výjimečně hladká a jemná. Před používáním deodorantu jsem mívala občas problémy s podrážděním pokožky a zarůstáním chloupků. Teď si holení vysloveně užívám.

Výrobky Dove HairMinimizing současně zaručují čtyřiadvacetihodinovou ochranu proti pocení. Při dlouhodobém použití budeme mít pocit, že jsou chloupky v podpaží tenčí, jemnější a snadněji odstranitelné. Výsledkem je hebká pokožka v podpaží - jako kdyby se kaktus postupně měnil v jemnou voňavou květinu.

Chloupky jsou jemnější, cítím to při jejich růstu. Rozdíl také pozoruji v hustotě a pevnosti chloupků. Potřebuji i méně holícího gelu, takže po pár tazích holítkem je podpaží hladké a jemné.

Deodoranty řady Dove HairMinimizing jsou dermatologicky testovány. Mají praktické balení, které usnadňuje použití. S touto novinkou od Dove se můžeme cítit čistě, svěže a sebejistě po celý den.

Váš Dove. Více na http://www.dove.cz>www.dove.cz.

Doporučujeme

Články odjinud