HEDVIKA (44): Můj vlastní syn mě okradl, vyhodila jsem ho z domu

Rambíša
3. září • 13:10

Podobný případ znám osobně: není jednoduché nezdárného syna jen tak vyhodit z bytu! Musí se na něj zavolat policie- nap. aby bylo úředně zapsáno,že si do bytu bez dovolení matky natahal kamarády a dělali tam nepořádek,dokladovat lékařsky,že matku napadl,před svědky mu dát "jeho" věci (seznam),na úřadě ho přepsat na bydliště na tom úřadě a nahlásit to na poště a pod.Paní to dalo hodně zabrat,měla výhodu,že byt měla ona ve vlastnictví.Kluk nakonec odešel ,začal se sám živit,po asi 5 letech dokonce s matkou navázali zase jisté vztahy....Zde(v článku) matka žila v nějaké bublině,co si asi představovala? Že synek nastoupí do dolů a bude nosit maxi výplaty z nichž si matka užije velkopanského života??? Je to divné,že někteří lidé žijí jakoby neměli selský rozum,půjčují si,ač sotva vyjdou s platem- a z čeho pak hodlají splácet??? Jedině to chápu,že nechtěla dávat paní prachy do banky na účet,kdyby se něco stalo s bankou- a že se v minulosti už stalo- tak by neměla nic doma a mohla by se jít pást. Banky místo aby dávaly lidem úroky (tím nemyslím směšné 4 haléře kladný úrok ) za to,že zacházejí s těmi uloženými penězi,ale ještě chtějí extra poplatky za kdeco.Kdysi bývaly spořící vkladní knížky,kde nic nechtěli po vlastnících,ale naopak jsme si chodili každý rok připsat úroky- minimálně 4, ale i více procent ! Dnes tohle zní jak utopie.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud