Heidi Janků: Jak to dělá, že vypadá stále tak mladě?!

Heidi Janků: Jak to dělá, že vypadá stále tak mladě?!

Za rok jí bude už padesát, ale pořád vypadá jako "zajíc". Zpěvačka Heidi Janků prostě nestárne. A jak tvrdí, prý se k tomu ani v nejbližší době nechystá.

Štíhlá postava, ve tváři neustálý úsměv a v očích klid a pohoda.

"V padesáti život jen pokračuje, stejně jako ve dvaceti či třiceti. Žiji aktivně a na blbosti tipu ubíhajícího času vůbec nemyslím. To přenechávám bručounům, těm, kteří se litují a všem, kdo nad sebou už třeba zlomili hůl. Já si prostě život užívám," vysvětlila Heidi.

Blížící se kulatiny si prý nenechá nikým a ničím zkazit. A nemůže se dočkat. Chystá koncert, ale o vydání cédéčka už nechce ani slyšet.

"Natočila jsem dost písniček a nevidím důvod, proč by si měla k jubileu dávat nějaké album. To fakt nemusím, chci jen zazpívat lidem, kteří mě mají rádi. A věřím, že jich je stále ještě dost," svěřila se zpěvačka.

V současné době má prý docela honičku a času na sebe jí mnoho nezbývá.

"Samozřejmě pár chvilek na protažení těla si vždycky najdu, ale jinak hodně pracuji. O víkendech zpívám na nejrůznějších akcích a plesech a přes týden dělám takovou patronku divadla u nás v Uhříněvsi.

Chceme najít provozovatele a vrátit pěknou scénu tam, kam patří. Aby se i tady, na okraji Prahy dělala dobrá kultura," dodala Heidi Janků.

ČTĚTE TAKÉ:
Kateřina Kristelová konečně zhubla!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud