Heidi Klum si nechává odstranit tetování Sealova jména

Heidi Klum si nechává odstranit tetování Sealova jména

Modelka Heidi Klum postupně maže další vazby na bývalého manžela Seala. Zpěvákovo jméno měla čtyřicetiletá Němka zvěčněno v kůži. Tetování se prý ale teď zbavila. Nechala si ho přitom vyrobit ke čtvrtému výročí svatby spolu s hvězdičkami, v nichž jsou uvedeny iniciály jejich společných dětí.

„Heidi právě zahájila proces odstraňování tetování. Musí projít několika sezeními. Ale hvězdy s iniciálami jejích dětí zůstanou netknuté,“ svěřila kamarádka Klumové magazínu People.

Loni v září začala německá modelka randit se svým bodyguardem Martinem Kristenem. Vztah jim prý skvěle klape, ale na svatbu nepomýšlejí.

Heidi byla vdaná dvakrát. Se stylistou Rikem Pipinem žila pět let, Seala si vzala v květnu 2005, loni se rozešli.

„Svatba pro mě už není důležitá. Byla jsem vdaná i předtím. Když jsem se vdávala poprvé, bylo mi třiadvacet a vždycky jsem snila o svatbě a o tom, jak budu mít bílé šaty. Byla jsem vdaná šest let a nefungovalo to. Dnes vídám spousty třicetiletých dívek, které hledají muže. Chtějí se vdát, chtějí ten velký prsten a mně se to moc líbí, moc se mi líbí, že to tak cítí. Je to pohádkový sen, který má sedmdesát procent holek. Ale já si to užila, měla jsem ty šaty, snila si svůj sen. Jsem teď šťastná tak, že to už nemusím mít znova,“ svěřila nedávno Klumová.

Klepněte pro větší obrázek

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud