Heidi Klum si sundala v Arizoně horní díl plavek. Američané to považovali za skandál!

Heidi Klum si sundala v Arizoně horní díl plavek. Američané to považovali za skandál!

Německá modelka Heidi Klumová žije spoustu let v Americe, přesto si nezvykla na tamní pruderii. Bydlí sice s manželem Sealem v liberálnějším Los Angeles, občas zamíří i do konzervativnějších států americké unie.

A v Arizoně se zachovala jako typická Němka. U hotelového bazénu si sundala horní díl plavek. Zatímco v Německu a většině Evropy by to každý toleroval, v arizonském Phoenixu z toho byl skandál.

„Nerada nosím horní díl plavek, protože nemám ráda skvrny od opálení… Opravdu musím říct, že si myslím, že lidé tady jsou upjatí. Jednou jsem se dostala do problémů ve Phoenixu. Ležela jsem u bazénu, neměla jsem horní díl plavek. Ležím a opaluji se a přišel ten chlap, ochranka. A říká: ‚Madam, musíte si dát ten vrchní díl zpět, protože si na vás stěžují. Lidé si stěžují, že nemáte horní díl plavek,‘“ přiznala Heidi v talk show Jaye Lena.

Plavky si zkusila německá modelka sundat ještě jednou, ale pak jí vyhrožovali i policií, tak se oblékla a už americkou prudérní veřejnost raději nepobuřovala.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud