Helena (33): Opila jsem se a zahnula. Manžel z toho dělá drama a chce se rozvádět

kamilsova
6. ledna • 16:04

Myslím, že u Heleny šlo o fyzickou nevěru, ne citovou. Někteří muži chodí pro fyzickou nevěru na priváty. A proč tam chodí? Protože doma asi něco nefunguje, že. Ten její muž by se neměl jen věnovat dítěti a práci. Vůbec Helena nepíše, kolikrát za týden, jí ten její muž vyšu...al mozek z hlavy, a dělal jí to jako poslední děv..e. To, že je na prvním místě v manželství dítě, tak to není podle mne dobře a není to dobře ani podle psychologů. V manželství má být na prvním místě partner, pak dítě a pak ostatní, třeba práce, koníčky, kamarádi, atd. Pokud není na prvním místě partner, tak to většinou končí nevěrou fyzickou a někdy i nevěrou citovou - a rozvodem, rozchodem. Pokud manželovi vadí, že měla sex s jiným, tak se budou asi muset rozejít. Nemá cenu nutit někoho do něčeho co nechce. Pokud ale Helena věděla, že se v případě nevěry s ní manžel rozejde, že jí to řekl v minulosti, tak je Helena hloupá a může si za ten rozvod z velké míry sama. Pokud jí ale nic takového neřekl a bral to jako automaticky, tak je to podle mne ještě "stará škola". Dnešní doba je úplně jiná. Holky a kluci mají sex už od 15, v Rakousku a Německu od 14, ve Španělsku od 13 a v Itálii, ve Vatikánu od 12. To ví ale přece každý a v dnešní době internetu, žádná nová informace. Sex lidi dnes už neberou jen jako reprodukční nástroj, ale mají ho i pro potěšení a prožitek. Helena měla prožitek, nechtěla mu lhát, chtěla být upřímná. Její manžel je ale stará škola a chce se rozvést. Tak ať se rozvedou. Každý špatný konec je dobrým novým začátkem. Třeba si Helena najde muže, kterému by ten její "úlet" nevadil, a její muž si najde ženu, která mu bude věrná.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud