HELENA (58): Zamilovala jsem se na seznamce, ale nechce se se mnou sejít

12 komentářů

Anonymizovaný
23. června • 20:11

Tak co, Helenko, jak pokračuje Story?

Flora1
23. srpna • 9:52

Prožila jsem to samé.Ovdověla jsem,věnovala jsem se dítěti a seznámila jsem se náhodou "špatně "poslanou sms s mužem,vystudoval VŠ,cizinec žijící tady,sečtělý,slušný,kultivovaný,s přehledem prostě všechno nej.Fotku se sice zdráhal poslat,pak sice poslal ale byl na ni o hodně mladší.Později jsem na netu si ověřila že to byl on.Velké psaní,volání,básničky,velké zamilování. Pak že to přes net nejde,jde.Ale setkání byl problém,stále něco měl,odjížděl,nebyl čas,pak počasí,nemoc,prostě pořád něco.Později se ukázalo že trpí silnou sociální fobii,a spoustou dalších duševních poruch a že není schopný se doopravdy setkat,natož žít.Dodnes oblbuje ženy na netu a slibuje a slibuje.Když to hraničí tak se "rozchází" Takže nenaletět jako já.

lebahu
23. srpna • 7:56

Že se nechce setkat, může mít 1000 příčin. Paní mu třeba není až tak sympatická jako on jí, je ženatý, chodí se na seznamku jenom bavit a psát si, použil cizí fotku a o sobě lhal (není to zcestovalý studovaný fešák, ale připlešlý tlouštík, který byl nejdál v Horní Lhotě a s bídou dodělal základku)... Prostě bych přestala chodit okolo horké kaše a narovinu se ho zeptala, jak to jako vidí... i třeba s možností, že pochopím, kdyby použil fotku svého hezčího kamaráda a teď by se sice potkat chtěl, ale bojí se... A pokud bude dál kličkovat a bude divnej, tak ukončit kontakt. Nějakého magora či sňatkového podvodníka v životě fakt nepotřebujete.

mina0405
23. srpna • 7:41

Souhlasím s předchozími příspěvky,tohle je víc než divné.Já jsem manžela poznala na internetové seznamce,ale psali jsme si tři dny a pak on chtěl SÁM hned setkání..No a jsme spolu dodnes,spokojeni,máme dvě malé děti..Paní radím nevěšet hlavu a neztrácet naději,i na seznamkách se mezi všemi těmi podvodníky vyskytují normální chlapi,co hledají vztah jako ona..

farah.farah
22. srpna • 16:59

Elen08: ona ta fotka ani nemusí být jeho

farah.farah
22. srpna • 16:58

Tohle není skutečné zamilování do skutečného člověka ale do představy..........internet umožní zamilovat se do slov ale ten tón ve kteérm jsou slova řečeny si tam už dává čtenář, není tam nic co se týká skutečného chování, a s téměř jistotou říkám, že obraz k terý mý v hlavě s tím skutečným člověkem až tak nesouvisí a potká-li ho bude nejspíše překvapená a dost možná zklamaná. Seznamky by se měly používat podle mne tak rychle vytřídit ty nepoužitelné a se zbytkem se co nejdříve potkat v reálu a celkově se vykašlat na nějaký zdlouhavý dopisování si. Paní by si měla položit jednu základní otázku, proč chce být s někým kdo nestojí o to být s ní. Tohle je psychycký sebemrskačství zamilovat se do někoho kdo je fajn ale vlastně ani tak nemá zájem a upínat se k tomu, že se to jednou změní. To je fajn pro 15ti leté, ale dospělá ženská by už měla mít nějakou tu sebehodnotu. Navíc Za tím počítaččem může být ve skutečnosti i někdo úplně jiný než o době tvrdí, spousta moderních podvodníků se zaměřuje právě na seznakmy .umí krásně romanticky psát a u osamělých žen tak vytvoří tuhle zamilovanost a pak je začnou pumpovat o prachy...neříkám, že je to tento případ, ale paní by si měla uvědomit, že to jsou jen slova na monitotu nic víc.

SandraN
22. srpna • 15:04

Asi jste se zamilovala do přeludu. Ta imaginární osoba, která si s Vámi píše, nehledá vážný vztah jako Vy, ale jen si krátí chvíli. Třeba to ani není muž, ale žena, kdoví. Každopádně pro Vás je pozitivní to, že pro to, abyste nebyla sama, něco děláte. Jak změnami vzhledu, tak aktivním vylezením z ulity. Mezi námi, není nad to, potkat někoho osobně, tváří v tvář. Přece jen jste už nějaký ten pátek na světě a snad víte, že to nemusí vyjít ani napoprvé, ani napodruhé, ani....co si budeme povídat. Hodně štěstí. Z vlastní zkušenosti vím, že člověk potká, aniž hledá. Nejlépe je nechat věci plynout, dělat, co mě baví a nic si zbytečně nepřipouštět. Chlapi se většinou jen hrnou v momentě, kdy žena vyzařuje asi tohle: Jsem spokojená s tím, jak žiju, i když přechodně sama, jsem, jaká jsem, dělám, co mě baví, vlastně ani nic nehledám, ale pokud přijde někdo zajímavý, ráda ho i tak poznám, mám ráda svou práci a své koníčky, vím, co chci a kam jdu, znám svou cenu. Úplně nejhorší je, když z člověka je na hony cítit, že zoufale hledá kohokoli, kdo by ho spasil už jen tím, že by měl zájem o něco tak podřadného, za koho se díky tomu, že jsem sama, jak vypadám a kolik mně je, považuji. Nebo když vyzařuji, že jen tak někoho neberu a že mám laťku hooodně vysoko. Prostě nejlepší je, být normální a na nic si nehrát.

Patrika1990
22. srpna • 14:14

Take mám zkušenosti se seznamovanim se na seznamce. A musím říct že to je opravdový ,,prales" lidí a ne rozhodně všichni hledají vážný vztah a registrují se zde jen za účelem najít partnera/ku. Je potřeba aby byl člověk opravdu obezřetný a pečlivě si vybíral. Podle toho jak paní popisuje komunikaci s dotyčným mužem to vypadá opravdu na ten typ co si akorát dělá s ostatních legraci a jen se tímto dopisovanim se ženami baví. Takovémuto muži nejde o vážný vztah, ale pouze si krátí volný čas, nebo si zvedá sebevědomí. Ve spoustě případech jde o zadané muže kteří se tímto jen baví a ve skutečnosti nikoho nehledaji. Bohužel takových to můžu se právě na internetových seznamkach vyskytuje hodně. To mluvím z vlastní zkušenosti. Pokud se s Vámi dotyčný nechce sejít a přitom si dlouze vypisujete a rozumíte si, tak to opravdu nebude člověk co hledá vážný vztah. Proto bych Vám radila ukončit s dotyčný konverzaci a poohlédnout se po jiném muži co bude mít zájem se s Vámi setkat a v případě vzájemných sympatií vztah dále rozvíjet. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že i přes internet se dá najít partner co za to bude stát, ale chce to opravdu hledat a být obezřetná. Přeji hodně štěstí.

ruzickaa
22. srpna • 9:45

Je to hodně divné ,že se vždycky na něco vymluví typovala bych to na ženáče který si píše s více ženami a skvěle se tím baví.

Elen08
22. srpna • 9:10

Mám podobnou zkušenost, pokud jde o cizince,chtějí peníze. A jestli má v profilu fotografii,dobře vypadá a zdá se Vám, že je sečtělý, je něco špatně. To jsou virtuální slídilové. Většina zájemců je zadaných i když jim slouží ke cti,že stav uvádějí a dalším jde většinou o flirt,nebo sex. Nechci Vás odrazovat,jen se nebojte odepsat svůj názor a skončit. A hlavně z toho nebuďte nešťastná, takový si možná dopisuje s více důvěřivými ženami a nenechte se odradit. Přeji Vám hodně štěstí a optimismu.

Mata69
22. srpna • 9:09

Ještě by mohl žádat poslat nějaké peníze, protože se dostal do těžké životní situace, a pak už o něm paní nikdy neuslyší.

Radna
22. srpna • 8:46

V lepším případě je jen ošklivý a používal cizí fotky, v tom horším je ženatý a nemá zájem.

Doporučujeme

Články odjinud