HELENA (67): Opustila mě celá rodina, nečekám, že se to změní

farah.farah
21. ledna • 10:11

příběh je takový zvláštní, vlastně jsem se dozvěděla jen to co vše ona dtem dala materiálního, ale z příbhu mi není moc jasné jaké vlastně měli v rodin vztahy do té doby než se k dceři přestěhovala. Dtto přiznávám nějak jsem ztratila nit v tom důchoďáku, co jim přesně vadilo, to že má paní na stará kolena partnera? Mně to nedává moc logiku z toho předchozího co tam bylo napsáno mi nějak není jasné proč zrovna na tohle přišla taková brutální reakce.......jestli to byly tedy děti mrchy co chtěi jen máminy prachy tak takovým by snad bylo jedno s kým a jak žije, majetek už žádný nemá tak že detičky nemají o co přijít tak proč někoho kdo se o vás lidsky vůbec nezajímá mělo tohle rozčílit? Nebo to jako měla být záminka pro to aby už za mámou nemusely chodit? Chci říct jistě jsou děti co se tak chovají ale málokdy se tak chovají k rodičům kteří je dobře vychovali a se kterými měli dobré vztahy........ Tak nějak bych si tipla že příběh viděný očima těch dcer bude úplně jiný. Jinak už jen obecně..........darovat může kdokoliv cokoliv komukoliv. Ale pokud za to cokoliv čeká, tak nejde o dar, ale o druh obchodu....... a pak často bývá zklamaný z toho že to co čekal na oplátku nedostane, protože druhá strana to právě bere jako dar a nic zpět za to nehodlá dát. Jinak prachy v rámic dědictví dělají s lidma divy o tom žádná........ u nás v rodině též jedna taková storka je.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud