Helena Houdová: V očích druhých jsem vždycky byla ta divná

6 komentářů

Fidinka
9. prosince • 23:02

Proč si teda zeleninu a ovoce sama nepěstuje, když o ní všechno ví. Případně si to může najmout lidi. My máme taky zahrádku. Já její názor na výživu pokládám za kecy. Já jím ovoce i zeleninu ze zahrádky i kupuji v obchodech, když není sezóna a žiju. Dokonce i stíhám pracovat. Necítím se otrávená éčky. Své díte jsem skoro dva roky kojila a nepřijde mi otrávené.

Irenka21
4. prosince • 23:33

Určitě dobrá myšlenka, dala bych tak 2/3 čerstvého a 1/3 upraveného jídla, strava dělá s těly zázraky podívejte se na moje webovky kolika lidem změnila život www.kgdolu.estranky.cz

Myshka+2
3. prosince • 19:33

Dejl, ovoce a zelenina v Cechach, ted myslim tu v obchodech, se vubec neda srovnat s tim, co koupis tady (mam na mysli organic produkty). Tady je to hodne podobne tomu, co jsem jako dite trhala na stromech u babicky na vesnici. Takze v tom ji rozumim. Ovoce na trhu v Ostrave bylo povetsinou polske a naprosto nejedle. Jinak zajimavy clanek!

Dejll
29. listopadu • 23:36

Přesně to mě napadlo taky, proč má hlad, když supermarkety jsou narvané ovozelem... A jediné, co mě napadlo je, že to, co je v supermarketech, se jako ovozel jen tváří a je to spíš něco jako česnek z číny, vypadá to jako česnek a prd z toho...

Divizna
29. listopadu • 12:01

Po delší době hezký a zajímavý rozhovor, děkuji :-)

monada
29. listopadu • 7:20

Jak může mít v česku hlad? Na trhu nebo obchodě je zeleniny a ovoce dost a zdravá výživa má taky plno klíčků..S porodem doma měla štěstí ,že neměla komplikace.A za další člověk je všežravec mělo by se jíst vše s mírou .
Hezký den

Doporučujeme

Články odjinud