Helena Vondráčková chce polibek na prvního máje

Helena Vondráčková chce polibek na prvního máje

Zpěvačka Helena Vondráčková (62) je prý stále zamilovaná do svého manžela Martina Michala. A tak si oba oslavu letošního svátku lásky nenechají ujít. Helena Korzu přiznala, že dodržují tradici a na 1. máje ji manžel vždycky políbí pod kvetoucím stromem.

Ráda vzpomíná na jeden z těchto krásných dnů, prožitých v romantické Paříži. "A kdyby na to letos doma zapomněl, tak ho přitáhnu pod naši velkou třešeň, která je už nyní plná nádherných květů," říká Helena a libuje si, že jaro přišlo letos poměrně brzy a kvetoucích stromů je spousta. Takže si polibek mohou několikrát zopakovat.

Oba mají rádi jaro a léto doma. "Léto budeme trávit v Čechách, my jsme si už pro letošek oddovolenkovali. Byli jsme na Kanárských ostrovech a pak na Floridě. Chceme být na zahrádce, taky na Slapech, občas si vyjedeme na nějaký výlet s přáteli," plánuje zpěvačka, která dorazila s Martinem Michalem na premiéru muzikálu Kdo chce zabít Davida a báječně se bavila.

"Mám ráda inteligentní humor a nadsázku. Takový typ představení tady chyběl," pochvaluje si Helenka.

A zároveň přiznává, že ona sama není velkou příznivkyní seriálové televizní zábavy. Dopoledne u televize rozhodně netráví. "To jdu raději ven se psem. Jinak večer si raději pustím nějaký zajímavý film, ze seriálů sleduji občas Dr. House, " prozrazuje.

ČTĚTE TAKÉ:
Věřící Bučková chce na mši, ale raději vydělává peníze

Doporučujeme

Články odjinud