Helena Vondráčková dává přednost něžným a vzdělaným mužům

Helena Vondráčková dává přednost něžným a vzdělaným mužům

Před několika týdny oznámila zásnuby hvězda české pop music, zpěvačka Helena Vondráčková. Jejím vyvoleným se stal o dvanáct let mladší podnikatel Martin Michal. Zásnubní miniobřad proběhl blízko zpěvaččina domu v restauraci Malá Svatá hora u Kytína a Helena nosí od té doby krásný prsten z bílého zlata zdobený velkým briliantem. Stálice české hudební scény má na muže velmi přísný metr.

"Jako každé ženě se mi líbí určitý typ mužů. Dávám přednost mužům něžným a pozorným. Zároveň musí být chytrý, vzdělaný a hodný. A můj přítel takový je. Kdy ale budeme mít svatbu, zatím opravdu nevím," prozradila tiskové agentuře Korzo Helena Vondráčková.

Zpěvačka se už nyní těší na konec roku. Vánoce považuje za nejkrásnější svátek v roce a pokaždé je slaví doma v Řitce. "Každý rok se strašně těším. Prožívám si svátky už začátkem adventu. Uklízím, zdobím celý dům a pokud mám čas, peču cukroví. Letos ale na pečení nebudu mít zřejmě čas. Začínáme s Karlem Gottem velké koncertní turné. Cukroví tak asi budu muset oželet," svěřila se umělkyně.

V obchodních domech začíná tradičně koncem roku doslova předvánoční šílenství. Lidé utrácejí tisíce korun a mnozí se předhánějí ve shánění co nejluxusnějších dárků. Helena Vondráčková však tvrdí, že na ceně dárku jí nezáleží. "Nejsem vůbec náročná. Myslím, že Vánoce nejsou od toho, aby si lidé dávali drahé dary. Udělá mi vždy radost něco spíš osobního. Nejkrásnější je, když vím, že dárek jsem dostala z upřímného přátelství nebo z lásky," usmála se zpěvačka.

Vánoce v Řitce mají pro Helenu jedinečnou poetiku. Před lety si tady koupila dům a velmi brzy ji místní přijali mezi sebe. Vánoce vždy slaví pohromadě. "Sejdeme se na náměstí a příchod Vánoc slavíme venku. Děti přednášejí básničky, já vždy zazpívám koledu a vždy tady panuje krásná pohoda. Už se z vánočních setkávání stala tradice a vždy se na ni těším," přiznala Vondráčková Korzu.

Nestárnoucí hvězda přísně dodržuje vánoční zvyky. Na slavnostní tabuli se proto objeví pouze tradiční pokrmy. "Jsem v tomto směru velmi staromódní. Dodržuji klasickou vánoční tradici. Proto na Štědrý den nejím maso, ale po celý den jen ryby. K večeři budeme mít rybí polévku a smaženého kapra se salátem. Jako zákusek osobně připravím dort Malakov. Ten se nepeče, je celý z piškotů. Vynikající je s kakaovým krémem a zavařenými meruňkami," prozradila zpěvačka.

zdroj: Korzo

Doporučujeme

Články odjinud