Helena Zeťová chce dobýt Řecko zpěvem!

Helena Zeťová chce dobýt Řecko zpěvem!

Sotva vydala zpěvačka Helena Zeťová (27) své druhé album Crossing Bridges, už připravuje další. Tentokrát jí s tím pomáhají řečtí muzikanti. Na albu se objeví jak nové písničky, tak i výběr největších hitů z jejích dvou předchozích alb.

Kromě přípravy nové desky si Helena nenechala ujít také příležitost stát se tváří luxusního oblečení značky Denny Rose. A to i přesto, že nakupování oblečení nemá zrovna v lásce. Nabídku dostala již v květnu, kdy zpívala na módní přehlídce této značky. Majitelka obchodu Marta Pešková ji oslovila, zda by do toho šla a Helena prý neváhala ani minutu a kývla.

"Tu značku jsem si hned zamilovala. Jinak jsem ale s výběrem oblečení na štíru. Nerada si zkouším věci v kabinkách, a pak se mi často stává, že si něco koupím a ono mi to není," svěřila se Korzu zpěvačka, která chystá na únor a březen řadu vystoupení s černošskými zpěváky.

"Nezbývá mi pak nic jiného, než dát ty věci mamce. Ta už ví, jak si s nimi poradit."

Ulítává na botách Každá žena je v něčem marnivá. Jedna utrácí horoucí sumy za kabelky, jiná za šperky. Helena Zeťová si ráda dopřeje boty na podpatku. "Utratím za ně někdy i velkou částku peněz. Problém je ale v tom, že si je pak vezmu jenom párkrát, protože mě v nich bolí nohy a nakonec se vrátím ke svým starým, dobrým teniskám. Ty nosím nejradši," prozradila Korzu zpěvačka, která se opět vrátila ke svému příteli, hokejistovi Jaroslavu Bednářovi.

Doporučujeme

Články odjinud