Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
8
Fotogalerie

Herečka Gwyneth Paltrow o rozchodu s manželem: "Už jsem to nezvládala!"

Slavná hollywoodská herečka Gwyneth Palthrow (42) prozradila v jednom z posledních rozhovorů: "Opravdu tvrdě jsme s Chrisem (frontman kapely Coldplay, 37) pracovali na tom, aby jsme náš vztah dostali do bodu, kde je teď!

A tím myslím přátelství bez jakékoliv zášti a negativních emocí. Stálo to opravdu hodně energie, sil a kompromisů, potom, co jsme se sobě postupně navzájem díky naší práci hodně odcizili. Nestalo se nic dramatického, žádné hádky, nenávist, nebo nic podobného v tom není a nikdy nebylo," říká Gwyneth k jejich rozchodu.

"Přizpůsobila jsem svůj život tak, abych byla pro všechny v mé rodině doslova vším, co zrovna potřebují. Už to ale nezvládám, přestala jsem vnímat svoje potřeby a dělala jsem poslední roky všechno jen pro ostatní a obětovala jsem se. Brala jsem to jako samozřejmost, ale v jeden okamžik jsem si uvědomila, že už takhle nemohu dál a že jsem narazila na pomyslnou zeď."

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

I přes negativní zlé titulky bulvárních deníků po jejich rozchodu Gwyneth říká, že nadále zůstávají dobrými přáteli a rodiči jejich dětí. "I přes to všechno jsme si pořád hodně blízcí a já jsem za to moc ráda, zčásti samozřejmě i kvůli našim dětem, dceři Apple (10) a synu Mosesovi (8)."

Gwyneth říká, že se vždycky snažila být tou nejlepší mámou na světě: "Myslím, že jsme všechny naprogramované, dělat pro své děti jen to nejlepší. Je ale těžké přitom zároveň zvládat skvělou kariéru a pokud někdo miluje svou práci a poté, co má děti, se jí nepřestane věnovat, dost žen ostatní pracující ženy - matky kritizuje. Myslím, že je to opravdu nefér a nikomu to nepomáhá. Každý přece dělá to, o čem si myslí, že je v dané situaci nejlepší - pro něj i pro jeho rodinu. O mém manželovi koluje spousta novinek o tom, s kým právě chodí, spí, nebo žije po hotelových pokojích, ale to už je jeho život. Nikomu do něj nic není. Já se v současnosti o muže nezajímám, respektive mě teď neláká žádný vážný vztah," říká blondýnka.

Doporučujeme

Články odjinud