Hezcí muži jsou plodnější

7 komentářů

Imlik
26. března • 15:13

Jo jo, přírodní výber :o) Když se vedle sebe postaví dva krasavci a jeden bude mít šrajtofli napumpovanou až k prasknutí, bude hned po přírodním výběru, i když tomu druhýmu se budou mrskat spermie rychleji :o)

Jenny C..
3. června • 17:19

Sem s adresou! ;-)

Dr.Shadow
2. června • 20:37

Jeste maly dodatek, dobry vzhled a postava nutne NENI predpoklad na vysokou kvalitu genetickych informaci, vzdyt i sebehezciho krasavce muze slozit prachblba vrozena srdecni arytmie po rodicich. Je to jen "kamuflaz" :-)
Ale priznejme si ze slusiva:-)
Tot muj nazor:-)

Dr.Shadow
2. června • 20:32

Ne ze bych neco namital, ale kdyz budu chtit prachy a budu mit diplom, pozadam si o grant na nejaky vyzkum uplny pitomosti:-)))
Jak je v clanku psano, bylo to zjisteno na 66 muzich, a to se jeste nepise uspesnost:-))
A taky si nejsem jisty, ktera z vas,damy, by chtela mit po svem boku chlapa, za kterym se otoci uplne kazda. Nerikam tim ale vybrat si nejakeho bezdomovce...
Berte to jen jako konstruktivni uvahu.

Lenka
2. června • 16:08

Souhlasim s Lucii, myslim, ze prirodni vyber je neco, co tu bylo, je a vzdy bude...

Lucie
2. června • 13:25

No, Petře, ona to blbost není. Tak to funguje u všech živočišných druhů, člověka nevyjímaje. Čím krásnější člověk, tím zdravější genofond a kvalitnější potomci. U zvířat taky: pro samice je nejatraktivnější ten nejbarevnější a nejkřiklavější, protože jí to zaručuje kvalitní a odolnější potomstvo. U zvířat nelze přírodu obelhát jako to dělá člověk. Člověk plodí a zachraňuje i nekvalitní, v přírodě by zahynul... takže tam se na atraktivitu hraje mnohem víc:-)

Petr
2. června • 8:36

smích, to je ale blbost, tak podle vlastností mých spermií, jsem asi úžasně krásnej chlap!!!!
jen více takových studií, asi bude ze mne ješita!!!!

Doporučujeme

Články odjinud