Hit léta: náramky z gumiček. Jsou opravdu nebezpečné? ČOI mírní obavy

6 komentářů

betateta
17. září • 13:11

je to fajn, aspoň nesedí jen u tv

Lennanov
16. září • 9:41

Je to opravdový hit, jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží, ale my teď kupovali už druhou várku, nejprve jsme kupovali neteřím a teď dokonce i synovci, nakupujeme na http://www.kreativni-hracky.com/ i jiné hračky. Teď všichni pletou o sto šest :) dokonce i ve škole při výtvarce začali děti pracovat s těmito gumičkami :)

AglájaVopajšlíková
14. září • 18:03

Mata69: Ano, to je přesně taková věc, co nejdříve vypadájako naprostá hloupost a pak se z toho vyklube docela užitečná věc. Fascinuje mě, jak už i malé děti pletou vymýšlejí a tvoří. Jen ať jim to vydrží co nejdéle :-)

masenka
14. září • 16:57

25-ka: je to modní hit a děti s tím blbnou fest i moje 31 dcera, která z gumiček dělá i zvířátka a panáčky. Za moje děti byly C a taky jsme je sháněli, kde se dá. Moje děti měli kliku, že jejich z´teda dělala v ŽBS, kde je vyráběli :o)

Mata69
14. září • 13:37

25-ka: gumičková mánie postihla i mého nejmladšího syna a plete doma náramky z gumiček. Zkusila jsem jednoduchý taky a ono je to fakt chytlavé ta barevnost je úžasná. Jen nechápu proč píšeš, že by tě to mělo škrtit, asi jsi to ještě nevyzkoušela. Já sama nosím jeden náramek celý den a rozhodně mi žádné chloupky nevytrhává a ani mě neškrtí. to, že je z gumiček, ještě neznamená, že ho máš na ruce napnutý, prostě je potřeba ho uplést tak akorát, volný, aby to neškrtilo.
A jestli je to záležitost jedné sezony? No a co? Tak zase přijde něco jiného...děti to baví, vzájemně se předhánějí kdo udělá barevnější, složitější...a přinejmenším aspoň po tu dobu nesedí u počítače, něco tvoří a zapojují u toho hlavu. Mě se to líbí.

25-ka
13. září • 21:31

myslim si ze to je zas len takovy hit co vydrzi dva tyzdne a konec ako libi smei na tom jedine ta barevnost ale mat to na ruce aby ma to škrtilo a vytrhavalo chloupky to ne mne to nenadchlo vubec deti to nadcho urcite ale t im zas vydrzi chvilku a zas pride neco novyho

Doporučujeme

Články odjinud