Hitparáda lesků na rty

Hitparáda lesků na rty

Mnoho žen přiznává závislost. A to včetně slavných krásek! Lesky zkrátka patří mezi nezbytnosti každé kosmetické taštičky. A jeden rozhodně nestačí, nechte se zlákat nejnovějšími kousky a zahalte své rty do neodolatelného závoje lesku a třpytu.

Lesk jako tvářenka

L’Oréal Paris přichází s novou řadou lesků na rty Glam Shine Blush – v trendy růžových odstínech, které vám dodají zdravý vzhled, stejně jako tvářenka. Nabízí 5 odstínů od béžově růžové, korálově růžové, švestkové až po tmavou růžovou, které zdůrazní přirozenou krásu každé ženy. Lesky na rty Glam Shine si získaly oblibu díky svým hydratačním vlastnostem, zářivému lesku a schopnosti dodat rtům překrásně plný vzhled. Praktické balení se srdíčkovým aplikátorem se dokonale doplňuje s jemnou a nelepivou texturou tekuté lesku na rty. K dostání bude od září 2008.

Hra na světlo

Extrémně koncentrovaný lesk Aqualumiere od Chanel je skutečnou souhrou lesku a světla. Perlově zrcadlový lesk, který vypadá přesně jako odraz světla na vodní hladině. Díky svému designu, tento perfektně tvarovaný štěteček udrží více a lesku a tím zajistí lepší vykreslení rtů. Nádherná gelová textura, která přirozeně přilne ke rtům, pokryje je leskem a zajistí snadné použití kdykoli si vzpomenete. Navrstvěte barvy použitím Aqualumiere Gloss jako svrchní vrstvy přes rtěnku Aqualumiere. Pro různé kombinace těchto dvou produktů vytvořili tvůrci makeupu Chanel „Knihu stylů“, kde můžete experimentovat kombinací různých odstínů a vytvořit tak zcela nečekaný výsledek. Řiďte se vlastním vkusem k vytvoření vlastní kombinace rtěnky a lesku. Vyzkoušejte jakoukoli barvu, jakýkoli odstín…

Ikona mezi lesky

Nezbytný doplněk pro zkrášlení, Juicy Tubes, série kultovních, extra zářivých lesků na rty od Lancôme s rozkošnými příchutěmi, přichází s novým vzhledem. Pro tuto kolekci se Christopher Kane rozhodl dodat Juicy Tubes mezinárodní příchuť. Výsledkem je šest nových, extra lesklých módních odstínů, tak dobrých, že by se daly mlsat. Při tvorbě kolekce Juicy Tubes World Tour se Christopher Kane nechal inspirovat třemi městy, která hýbou dnešním světem: New Yorkem, Paříží a Riem. Pro každé z nich vytvořil oslnivé odstíny, delikátní příchutě, evokativní jména, počínaje newyorským Cinnamon Soho po pařížský Moulin Rose a Riem inspirovaný Banana Ipanema. Průsvitné a extra lesklé Juicy Tubes noří rty do záplavy světla. Jejich výjimečné složení obsahuje přes 80 % přípravků k posílení zářivého lesku v 360°. Jsou obohaceny o ochranu lipidického filmu, která udržuje rty hydratované více než čtyři hodiny. Labužnicky sladké příchutě pokryjí rty lahodnou texturou a dodají jim ohromující vzhled. Je to dokonalá harmonie absolutního lesku a optimálního pohodlí.

Chutný polibek

Nová kolekce lesků DiorKiss od Diora je vskutku jedinečný zážitek. Voní totiž tak, že je budete chtít všechny a jakmile si je nanesete na rty, nikdo neodolá polibkům. Diorkiss zdůrazňuje řadu přírodních surovin. Esence z růže je hlavní složkou v novém Diorkiss Rose Syrup 651. A Lime Glacé 001 je bohatá na přírodní látky: citrón a sladký citrus dodávají citrusový buket, máta a heřmánek pro mátový aspekt koktejlu, a pomeranč a lie-de-vin pro šumivou limonádu. Linie nabízí gourmet vůně pro každou chvíli během dne či noci. Efekt „mléčného koktejlu“ a sirupové chuti jsou dokonalé pro den. Jsou krémové, hebké a sladké, dokonalá předehra pro šumivé, lesklé, bohaté koktejly, které se hodí pro čas večerní a noční.

Smyslná exotika

Pro milovnice malých kelímků přináší Avon šťavnatou novinku v podobě lesku na rty Lip Delight. Hydratační složení s výtažky z jojoby a vitamínem E zajišťují jemnost rtů a udržuje dlouhotrvající lesk. Na výběr jsou čtyři exotického odstíny – Shine, Pink, Red a Amber.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud