7
Fotogalerie

Hledají se dobrodruzi

18. - 21. září 2008 v outdoorovém a rodinném ráji Kärnten / Rakousko Countdown je pro Viano Family Challenge 2008 pořádán firmou Mercedes-Benz. 25 rodin z celé Evropy bude dobývat nejjižnější spolkovou zemi Rakouska – a Vy můžete být i s Vašimi dětmi při tom! Odstartujte za pravým rodinným dobrodružstvím s jakýmkoliv množstvím sportů, her a zábavy. Ucházejte se nyní o účast!

Je Vaše rodina tím správným „týmem snů“? Půjdete společně cestou necestou a milujete sportovní výzvy pod širým nebem? Pak nesmíte na Viano Family Challenge 2008 chybět. Mercedes-Benz zve 25 podnikavých a sportovně nadšených rodin z celé Evropy k mimořádnému dobrodružství. Nastupte v Korutanech jako rodina a zažijte čtyři nezapomenutelné dny v nádherné jižní oblasti Rakouska.

Své síly změřte po souši, na vodě a v horách v disciplínách, ve kterých platí především jedno: týmový duch a jakékoliv množství zábavy. Vysoko nahoru při šplhání po závratných skalních stěnách, prudce vpřed při kanoistických závodech v křišťálových jezerech. Napínavé to bude i při outdoorových trailech, kdy platí, abyste prokázali šikovnost a vyřešili složité úkoly a hádanky. Aby každá rodina byla zároveň schopná sama bezpečně zvládnout i ty nejobtížnější úkoly, budou Vám jako experti při každé výzvě kdykoliv nápomocni zkušení průvodci Viano Family Challenge.

Den plný aktivit unaví a vyhladoví: večer se velcí a malí hrdinové Challenge mohou zotavit v hotelu a budou rozmazlováni kulinářskými lahůdkami z Korutan. Při takovém pravém outdoorovém dobrodružství nesmí samozřejmě chybět ani přenocování pod širým nebem. Jednu noc zůstanou postele v hotelu nedotčeny a rodiny nechají při barbeque a táboráku působivě doznít den plný zážitků. Optimální předpoklady jsou zaručeny i v oblasti výstroje. Rodiny budou oblečením a výstrojí outdoorového specialisty VAUDE, oficiálního dodavatele vybavení Viano Family Challenge, perfektně vybaveny pro sportovní výzvy pod širým nebem.

Vozidlo Van pro každé dobrodružství: Mercedes-Benz Viano Aby mohly rodiny bezpečně a pohodlně dojet k jednotlivým stanicím Viano Family Challenge, obdrží každý tým po dobu konání akce vozidlo Mercedes-Benz Viano. Tento mimořádný a mnohostranný Van je jako stvořený pro požadavky soutěže Viano Family Challenge: jeho posouvatelná lavice se obratem ruky změní v pohodlnou lůžkovou plochu a ohromný zavazadlový prostor nabízí dostatek místa pro jízdu celé rodiny za dobrodružstvím.

Ucházejte se ještě dnes o účast na Viano Family Challenge 2008 pod www.mercedes-benz.com/vianochallenge, protože účast se v každém případě vyplatí. Mezi uchazeči, kteří nepatří k účastníkům Viano Family Challenge, budou dodatečně vylosovány atraktivní ceny. Oprávněny k účasti jsou všechny rodiny, které jsou připraveny, postavit se čelem nezapomenutelné výzvě.

Uzávěrka přihlášek k účasti na soutěži je 30.06.2008. Mediálním partnerem akce je časopis KOKTEJL.

Outdoorový rodinný zážitek: Viano Family Challenge již po páté 18. - 21. září 2008 v outdoorovém a rodinném ráji Kärnten / Rakousko

Věnuje se vaše rodina turistice, běhání, plavání, jízdě na kole, potápění a podobným sportům? Máme tu něco právě pro vás - 5. ročník mezinárodní soutěže Viano Family Challenge 2008.

CO ÚČASTNÍKY LETOS ČEKÁ? Čtyři dny plné zážitků v rakouských Korutanech v kouzelných kopcích Apl. Účastníci si letos užijí řadu outdoorových aktivit jako lezení po skalách, chození po horách, pádlování, ale i večerní posezení u táborového ohně, barbecue či nocování pod stanem. Pořadatelé berou při vymýšlení soutěžních úkolů samozřejmě ohled i na to, že jsou v rodinných týmech děti. Po tuto dobu budou rodinám pro odpočinek a zázemí k dispozici soutěži na míru vybavené vozy Mercedes-Benz Viano.

PŘIHLÁŠENÍ Na webu www.mercedes-benz.com/vianochallenge, se může přihlásit každá sportovně založená rodina. Podmínkou je, aby alespoň jeden z rodičů měl řidičský průkaz sk. B a vzhledem k tomu, že je akce mezinárodní, je potřebná i schopnost komunikovat v angličtině. Šanci má každý, žádná omezení nejsou. Vybírány jsou rodiny s dětmi, které mají chuť trávit aktivní dovolenou. Základem je vyplnit přihlášku, přiložit foto a zajímavý doprovodný dopis, o své rodině a proč se chcete soutěže zúčastnit.

MINULÉ ROČNÍKY V roce 2007 se konalo Viano Family Challenge ve slunné Andalusii. Účastníci si vyzkoušeli přetahování lanem, grafity, jízdu na kajacích a další sporty, které umožnily místní pláže a zázemí rodinných vozů Viano. Že šanci vyhrát má skutečně každý, dokázal i úspěch rodiny Růžičkových na ročníku Viano Family Challenge 2006. Podařilo se jim před dvěma lety porazit díky dobré kondici a týmovému duchu dalších 24 rodin z celé Evropy. Které české rodině se podaří tento úspěch zopakovat letos?

PROČ JE SOUTĚŽ SPOJENA S MODELEM VIANO? Spojení s modelem Mercedes-Benz Viano je logické. Vůz je ideální pro rodiny s aktivním životním stylem, zájemem o outdoorový sport, rodinné výlety i pro každodenní využití do práce, na nákupy a podobně. Model Mercedes-Benz Viano byl uveden na český trh koncem roku 2003 - dříve se prodával pod označením Třída V. Viana se v České republice od konce roku 2003 do konce r. 2007 prodalo 1057 ks.

zdroj: Mercedes-Benz Česká republika, s.r.o.

Doporučujeme

Články odjinud