Hodinky nejen pro náročné

Hodinky nejen pro náročné

Moderní a sebevědomá žena si svůj den řídí podle toho, co sama potřebuje. V práci i osobním životě je jejím mottem - „Nespěchat“. Pravidelně si dopřává čas jen pro sebe a dokáže si ho pořádně užít.

Tyto chvilky vám dokáží ještě více zpříjemnit kvalitní rádiem řízené dámské hodinky CASIO z nové kolekce Felite. Elegantní LWQ-140DE-2AVER i módní LWQ-140LE-4AVER jsou vybaveny radiopřijímačem DCF/MSF. Tak máte po celé Evropě zaručen vždy přesný čas. Díky technice WAVE CEPTOR není nutno přeřizovat čas ani složitě přecházet z letního času na zimní a zpět. Systém "TOUGH SOLAR" se stará o ekologicky šetrné napájení hodinek a současně šetří čas jinak potřebný k výměně baterií.

Displej v pastelových barvách zdůrazňuje luxusní vzhled stříbrného pouzdra a je kryt konvexním minerálním sklem. Fluoreskující značky na ručičkách (neobrite) ve tmě svítí. LWQ-140LE-4AVER s temně růžovým tahem z pravé kůže je vašim módním společníkem během podzimu a zimy. Nositelky budou vždy vypadat stylově, i pokud si právě “dávají oraz“. Oboje hodinky jsou v prodeji od září 2006.

Dalším modelem, který stojí za povšimnutí, jsou nové hodinky Sheen SHN-4003D-1FEF z CASIO COLLECTION. Podtrhují novou šik eleganci, a přitom neruší. Po dlouhých týdnech v lehkých letních šatech znovu nadchází čas společenských oděvů. Hodinky se stylovým nerezovým tahem a k němu se dokonale hodící černou čelní stranou jsou nepostradatelným doplňkem. Jemně rytý povrch jim dává strukturu a přitom neruší jednoduché až puristické rysy toho, co jste hledali. Ať už si vyrazíte v dlouhé večerní róbě nebo vkusném korzetu, vždy s sebou máte střípek Hollywoodu. Hodinky Sheen upoutají i jemnou štrasovou aplikací na straně. Korálky září jako malé démanty a okamžitě upoutají pozornost. Hodinky jsou v prodeji od srpna 2006.

Zdroj:CASIO

Doporučujeme

Články odjinud