Honza Scetenský - Hanz. Taťka Šmoula

Věk: 31 let Povolání: kameník Bydliště: Krouny Záliby: turistika, kynologie S čím jdu do vily: vyhrát a pobavit lidi Na co se těším: na nové zážitky Co udělám s výhrou: rodina, chalupa, něco nechám na horší časy a investice Životní postoj: užít života

Image drsňáka, ale v očích slabost. Člověk, u kterého v okamžiku, kdy ho uvidíte, máte názor.

I v tomto případě nás média okamžitě informovala o tom, že tento hráč má temnou minulost, například mezi skiny, kde údajně se podílel na zdemolování židovských hřbitovů. A taky už se dočítáme, že jsou za ním nějaké dluhy na výživném.

Ale Hans působí dojmem lehce ujetého tatínka, který se vzorně stará o rodinu. Takže kdo by věřil bulváru. Hned po vstupu do Vily se nám Hans začne bratříčkovat s Petrem, ale v té době byl Petr v kursu, takže na tom nebylo nic špatného, naopak si tím zvýšil kredit. Dokonce v době, kdy už měl zvonit varovný zvonek, sledujeme s úsměvem, jak si Hans dělá legraci z Giny, a to už docela nevybíravým způsobem.

Gina se opravdu ukáže pro tuhle dvojku zkázonosná. Nevím zda je to mužským egem a nebo klasickou malostí, ale vyrovnat se s Ginou jako se soupeřem se pánům nepodařilo. Po několika pokusech jí srazit a ponížit, sklouzli už jen do trapných intrik, pomlouvání a nadávek nejtěžšího kalibru. A jako by to nebylo málo, je zde realita zvenku a Honza, ten vzorný tatínek, mizí a ukazuje se, že tahle rodina už je třetí a že se k těm, co opustil, jako tatínek nechová.

V tuto chvíli bych čekala, že se pochlapí a veškeré hovory ve Vile povede v duchu, jak nejlépe vydělat a zda někdo třeba neví o dobré práci. Omyl. S otevřenými ústy sleduji hroutící se trosku, která vše vsadila na to, že pokud se ukáže v televizi, tak si nějaké peníze vybrečí. Myslím, že nejsme národem blbců. Je zdravý, ať se snaží pracovat a používá antikoncepci.

Doporučujeme

Články odjinud