Horoskop - Červenec

Horoskop - Červenec

Hluboké emocionální prožitky můžou doprovázet celý červenec. Patří k tomu krásné okamžiky nabité erotikou i žárlivost a vyšroubované emoce. Snažte se být opatrná na to, co říkáte svému protějšku. Zkuste si vše v klidu vysvětlit, vyslechnout a podaří se vám proplout bez nehod. Text: Antonín Baudyš jr.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den?

RAK

(22. 6.–22. 7.)

Vztahy budete řešit více než jindy. Zalije vás energie k prosazování sebe sama, bohužel občas za každou cenu. Myslete na to, kdy je čas ustoupit a nechat slovo a prostor druhému. V zaměstnání dbejte, co a jak komu řeknete, aby vás okolí správně pochopilo. Špatným vyjádřením byste mohla vzbudit zbytečné napětí ve vztahu s kolegy či nadřízeným.

Od poloviny měsíce se budete cítit v práci na pravém místě. Bude vás bavit a z pracovních jednání budete vycházet jako vítěz. Začátkem měsíce se zbytečně nepřepínejte a myslete na to, že tělo potřebuje impulzy, jako jsou vitaminy, pohyb, spánek a relaxace.

LEV

(23. 7.–22. 8.)

Chvílemi budete zažívat okamžiky, kdy si nebudete jistá svým zaměstnáním. Je přirozené přemýšlet, jestli je to pro vás to pravé a zda už náhodou nepřišel čas na změnu. Ten čas jednou přijde, jen setrvejte a přečkejte ještě pár měsíců. Zatím můžete uvažovat o tom, v jaké profesi byste se ráda uplatnila, a o dalších důležitých detailech, které by vaše nové pracovní místo mělo obsahovat.

Hotovou představu vyšlete do vesmíru s prosbou o vyplnění. Láska vám klape, v tomto vyzařujete více jemnosti a ženskosti než kdy jindy. O nápadníky nemáte nouzi, nebojte se vytáhnout drápky na neodbytné jedince. Vaše tělo je v dobré kondici, nemělo by vás překvapit nic nečekaného.

PANNA

(23. 8.–22. 9.)

Pocit lehkomyslnosti, neohroženosti, potřeba riskovat a užít si vás může doprovázet po celý měsíc. A to obzvlášť ve vztazích s opačným pohlavím. Může to vycházet z pocitů osamění, které v červenci více či méně zažíváte. Uvolněnost a bláznivá nezávislost vám není úplně přirozená, proto máme pro vaše letní poletování jisté sympatie.

Jen na sebe buďte opatrnější, pokud cítíte, že vám na protějšku něco nehraje, že něco skrývá. Vše, co se týče financí a práce, stojí v červenci stoprocentně na vaší straně. Ať je to spokojenost v práci a letní prémie či nové zaměstnání šité na míru. Dávejte si pozor při přechodu z horkého prostředí do chladu. Vašemu krku se to nemusí líbit.

VÁHY

(23. 9.–23. 10.)

Čeká vás moc hezký měsíc. Vztahová stránka slibuje nadmíru pozornosti od mužského pohlaví. Nastane spokojenost a harmonie. Hledáte-li partnera, v červenci to vypadá na setkání s mužem s velkým M. Pokud si vyjdete s kamarádkami večer na víno či jen se projít, prospěje vám to. Obohatíte svůj společenský život, otevřete se příležitostem a vnesete si do života více radosti.

V zaměstnání můžete mít tendenci se chovat trochu lajdácky, možná zapomenete na důležitou schůzku nebo se nepřipravíte na pohovor se šéfem. Udělejte si pořádek a soustřeďte se na to, co se od vás očekává. Jinak byste mohla koncem měsíce zaplakat nad výdělkem.

ŠTÍR

(24. 10.–22. 11.)

Červenec Štírům přinese celkem stabilní a úspěšné období. V zaměstnání se budete cítit sebejistě. Vaše rozhodnutí budou správná, rychlá a trefná. Tento letní měsíc by vám mohl přinést nejen povýšení, ale také uznání kolegů. Těšte se! Vše vám půjde dobře od ruky, jen tomu nezapomeňte věnovat pozornost.

Ve vztahu se váš partner může chvílemi cítit zanedbaně a opuštěně. Vy sama si svoji osamocenost neuvědomíte, dokud vás na ni někdo neupozorní. Myslete i na svůj osobní život a nezapomínejte na chvíle společně strávené s přítelem nebo přáteli. Po zdravotní a tělesné stránce vám tak dobře jako v červenci už dlouho nebylo.

KOZOROH

(23. 12.–20. 1.)

Co byste říkala tomu, kdybyste v červenci uvolnila své vůdčí sklony, a tudíž převedla na volnější režim i svoji psychiku a na chvíli si dovolila odpočinek? Vaše všudypřítomná potřeba věci a lidi kolem sebe řídit si dá pauzu a vy si díky tomu náramně odpočinete. Červenec vás bude více ponoukat k osobním prožitkům. Nebraňte se tomu. Právě s tím totiž může přijít do vašeho života i krása a spokojenost.

Co se týče finančního rozpočtu, nastavte si jej až do konce měsíce včetně rezervy na uspokojení ženské lačnosti. Kdybyste to neudělala, výdaje na krásu by mohly přesáhnout vaše možnosti a koncem měsíce byste si musela peníze půjčovat.

VODNÁŘ

(21. 1.–20. 2.)

Tento měsíc by se pro vás mohl překřtít na měsíc lásky. Plánujete-li dovolenou s přítelem, vydaří se a budete na ni dlouho vzpomínat. Pokud vhodného partnera do života hledáte, existuje velká šance, že do vašeho života vstoupí člověk rozhodný a klidný, takový, na kterého se můžete spolehnout. Více obezřetnosti vložte do okamžiku, kdy budete podepisovat jakoukoli smlouvu či pracovní kontrakt.

Nedůkladné přečtení a podepsání podmínek, se kterými úplně nepočítáte, by vám mohlo přinést rozčarování. Pozor na zdraví, mohly by se ozvat potíže, které vás někdy trápí. Nezanedbávejte pohyb, lehkou stravu a vyhýbejte se průvanu či teplotním výkyvům.

RYBY

(21. 2.–20. 3.)

Nejsilnější téma pro vás teď představuje vztah. Skrze nenaplněné a nespokojené vztahy si můžete více uvědomovat sama sebe. Kdo jste, co od vztahu očekáváte a jak byste si vztah představovala. Uvědomění si sama sebe vám dovolí vyklouznout z chaosu a nalézt vytouženou sebejistotu.

Když budete přehlížet své emoce a touhy, vyčerpá vás to. Uspořádejte si svoje emoce i myšlenky při relaxaci. Okamžiky, kdy budete sama, vám hodně přinesou. V práci se budete cítit sebejistě, pracovní úkony vykonávat správně, navíc vás práce bude v červenci bavit. Vaše tělo se bude nacházet v podobném stavu jako vaše psychika. Pozitivně myslete a otevřete se štěstí.

BERAN

(21. 3.–20. 4.)

Připravte se na červenec! Čeká vás měsíc plný zvratů. Na jedné straně vás bude štěstěna provázet na každém kroku a občas se vám nečekaně něco pořádně povede. Na straně druhé občas z nedbalosti šlápnete do bláta a budete volat přátele o pomoc. Ve vztazích máte opravdu dobré zázemí.

Jen máte nejspíš občas tendenci se hádat a vymezovat pravidla a hranice ve vztazích. Nakonec však vždy pookřejete a budete ráda, že máte kolem sebe lidi, o které se můžete opřít. V zaměstnání to vypadá na období klidu. Zdá se, že změny nepotřebujete. Dělejte, co máte, a vše půjde dobře. Vaše tělo a duše budou v červenci volat o větší péči a pozornost.

BLÍŽENCI

(22. 5.–21. 6.)

Čeká vás klidný a hezký měsíc. Máte-li v plánu dovolenou, vydaří se. Dokonce nebude chybět ani špetka dobrodružství a exotiky. Jestliže je místo partnera po vašem boku volné a stojíte-li v tuto chvíli o seznámení, léto vám přinese kýžené seznámení se slibnou budoucností, vaše city budou opětované.

Finance během dovolené nebudete muset řešit, peníze totiž zůstávají v létě na vaší straně. Dokonce se připravte na to, že můžou z nečekaných zdrojů přibývat. Hledáte-li nové zaměstnání, nechejte to na pozdější měsíce, zatím pro to není vhodná doba. Nezapomeňte v červenci ani na své tělo a dopřejte mu zaslouženou péči a pozornost.

BÝK

(21. 4.–21. 5.)

Necítíte se šťastná ve vztahu a přemýšlíte, že partnera opustíte? Tento měsíc vám rozchod umožní a pomůže vám překonat první týdny s nadhledem. Pokud jste si svým vztahem jistá, možná se nad ním v červenci přeženou mraky, které vás znejistí, ale spolehnete-li se na klid ve vlastním srdci, projdete tímto obdobím bez škody, naopak získáte větší jistotu.

Kolem vás jsou starší ženy, které vám můžou dobře poradit, pokud se jich zeptáte. Nahlédneme-li v červenci do vašich financí, vidíme sympatickou podporu ze strany muže. Možná dostanete nabídku strávit příjemnou dovolenou ve dvou, což vám také zvedne sebevědomí. Nezanedbávejte péči o své zdraví.

STŘELEC

(23. 11.–22. 12.)

Jste dítě štěstěny! Červencová energie je pro vás natolik dobrá a pozitivní, že ať vás potká jakkoli nepříjemná situace, s přehledem ji přejdete či vyřešíte. Při troše štěstí zvládnete správné kroky v zaměstnání, které vás rozhodně přiblíží k lepší budoucnosti.

Svou sebejistotu v práci však trochu zmírněte v okamžiku, kdy se vrátíte domů. Hrozí, že by partner mohl na tak silnou energii reagovat znejistěně a podrážděně. Do vztahu investujte více citu a ohleduplnosti, méně se s partnerem dohadujte o malichernostech. Váš přítel bude v červenci pravděpodobně trochu podrážděný. Radikální rozhodnutí nevyslovujte předčasně.

www.maminka.cz/horoskopy

ČTĚTE TAKÉ:
Michal prásknul na Vondráčkovou: V noci snědla půlku kachny!

Doporučujeme

Články odjinud