Horoskop - Srpen

Horoskop - Srpen

Pozitivní energií, dobrou náladou a touhou ochutnávat svět všemi smysly bude prosycen celý srpen. Jen pozor, aby vaše chuť po svobodě nebyla větší, než dokáže váš partner unést, a nezačala ho sžírat žárlivost. Snažte se férově vybalancovat svoji pozornost vůči okolí a partnerovi a letními dny hravě proplujete.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Po delší době nicnedělání na scéně vztahů přišel ten správný čas na aktivitu, a to v jakémkoli směru. Otevřeně si s partnerem promluvte o vašich citech, myšlenkách a názorech na život. Má-li váš vztah nějakou slabinu, zaměřte se právě na ni, protože to je místo, kterému byste měla věnovat největší pozornost. Nezadané Lvice mohou začít slavit. V srpnu se totiž ve vaší blízkosti objeví člověk, který pro vás bude v příštích měsících a letech hodně znamenat. V zaměstnání se schyluje ke změně. Dobře se proto dívejte kolem sebe, abyste pak nebyla něčím zaskočená. Hledáte-li novou kariérní výzvu, zadaří se a koncem měsíce byste mohla být úspěšná!

PANNA (23. 8.–22. 9.)

Jste dítko štěstěny, čeká vás krásný a pohodový měsíc. S partnerem si budete rozumět, žádné bouřky ani velké změny vás nepotkají. Jediné, co možná budete trochu řešit, je počasí a nějaké klepy, ale nepůjde o nic zásadního. Pokud plánujete na srpen dovolenou, tak se už teď můžete těšit. Velice si ji užijete, naberete klid a pohodu, z níž budete čerpat ještě celý podzim. Jestli se porozhlížíte po muži, který by měl zaujmout místo po vašem boku do konce života, počkejte si na přelom září a října. Hvězdy slibují na toto období pozitivní vývoj. V srpnu si hlídejte zdraví víc než kdy jindy. Když se budete přepínat, může se ozvat nějaký váš chronický neduh.

VÁHY (23. 9.–23. 10.)

Zásadní téma nyní pro vás představuje láska. Můžete-li ve vašem vztahu cokoli spravit nebo vylepšit, je to právě v srpnu. S partnerem budete komunikovat srdcem a oba projevíte snahu tomu druhému empaticky naslouchat. V práci je možné, že si vás pozve šéf na kobereček. Neberte to nijak dramaticky, bude si chtít promluvit o vašich představách ohledně budoucnosti. Bude-li mít nějaké výtky, přijměte to jako konstruktivní názor, nikoli jako kritiku. Neurážejte se, vaše finanční ohodnocení se nezmění. Hledáte-li novou práci, v srpnu můžete zabodovat. Před podpisem smlouvy si ale pořádně přečtěte všechny dodatky a dovětky, zvlášť ty psané malým písmem.

ŠTÍR (24. 10.–22. 11.)

Občas můžete mít pocit, že přešlapujete na místě a nevíte, co vás čeká za rohem. Jen klid, žádné velké drama se na vás nechystá. Koupání, grilování s kamarády, zkrátka cokoli, co vám pomůže zbavit se vnitřního napětí, je nyní pro vás tím správným programem. Také v lásce bude nejlepší řešením, když necháte jít věci svou cestou a přestanete se bát o vaši společnou budoucnost s partnerem. Napětím ničemu nepomůžete. Naopak v kariéře se vám vyplatí trochu zariskovat. Dostanete-li nabídku, která vás může posunout novým směrem, neváhejte a jděte do toho. Pohled do finanční situace rovněž potěší, hvězdy jsou vám v srpnu po této stránce velmi nakloněny.

STŘELEC (23. 11.–22. 12.)

Budete doslova magnet na muže, jen si dávejte pozor na ty, které moc neznáte. Přímo magicky budete přitahovat nejrůznější dobrodruhy a neotřelé typy. V kombinaci s tím, že během srpnových dní budete mít chuť riskovat víc, než je u vás zvykem, mohlo by jít o silně třaskavou kombinaci. Neztrácejte sebekontrolu, i když se na dovolené či během odpočinku uvolníte a bude vás to vábit k odvážným kouskům. Ve vztahu můžete tento měsíc zažít velký skok. Nejdříve propad dolů až do bezvýchodnosti, poté rychlá změna a bleskový začátek. Takový nový start může přijít i s úplně novým partnerem a vztahem se vším všudy.

KOZOROH (23. 12.–20. 1.)

Máte-li ve vašem vztahu nějaké temné místo, které by bylo třeba napravit, máte nyní velkou šanci. Příští dny jsou totiž ideální k revizi chyb z minulosti. S partnerem se vám díky tomu podaří obnovit vzájemnou důvěru, přátelství a lásku. Jste-li sama, je šance, že se během srpna ve vašem životě objeví člověk, na kterého jste už dlouho čekala. V zaměstnání to vypadá na nějaké zklamání, může odejít váš oblíbený kolega, či vy sama se rozhodnete pro odchod. Zdravotně na tom budete v srpnu lépe než kdy jindy, vaše kondice je přímo perfektní. Intuitivně si budete vybírat to nejlepší jídlo, budete sršet energií a vitalitou.

Další zajímavé horoskopy najdete zde.

VODNÁŘ (21. 1.–20. 2.)

Měsíc splněných přání – takový je pro vás srpen. Hvězdy naznačují, že se vám vyplní sny, po kterých už dlouho toužíte. Mezi šťastlivce budete patřit i v milostných otázkách, dojde ke změnám, ale všechny budou pozitivní. Může se objevit zbrusu nový partner nebo váš stávající vztah dostane nový rozměr korunovaný zásnubami či svatbou. Pracovat se vám ale příliš chtít nebude, dovolená by proto byla nejrozumnějším tahem. Dobrou zprávou pro vaše zdraví bude, že se vám podaří odhalit, jaká je příčina neduhu, který vás opakovaně trápí. Navštívíte-li dobrého poradce pro zdravou výživu, bylinkáře či někoho podobného, velmi vám to prospěje.

RYBY (21. 2.–20. 3.)

Sebevědomí a dojem, že jste právě na vrcholu své krásy a rozkvětu, vám v srpnu zvedne náladu. Budete mít pocit, že ve svém životě dosáhnete všeho, po čem toužíte. Jen vztahy, které byste ráda zharmonizovala, se nebudou chtít vašemu přání podřídit. Tématem měsíce bude pro vás snaha zapracovat na sobě právě v této oblasti. Uvědomte si, že každý vztah tvoří dva, a snažte se občas podívat na situaci očima partnera. Někdy svůj protějšek hodnotíte až příliš příkře. V práci vás mohou přepadnout pochyby, zda se pod vámi nehoupá židle. Nebojte se, nikdo vám nůž na krk nedává, a pokud budete svědomitě plnit to, co máte, není důvod ke strachu.

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Hned v prvních srpnových dnech si uděláte jasno ve vašich vztazích. Uleví se vám a na sklonku léta budete ujištěna, že toto rozhodnutí, ač zásadní, bylo správné. Porozhlížíte-li se po novém místě, ještě chvíli vyčkejte, teď není ten správný čas. Ušetříte si zklamání z toho, že všechno nejde tak rychle, jak byste si představovala. Není to ovšem důvod, proč propadat panice. Vaše chvíle slávy už čeká za dveřmi. Naslouchejte rytmu a potřebám svého těla. Vysílá k vám signál SOS, a když ho budete dál přehlížet, můžete na pár dní ulehnout s nepříjemným zánětem močových cest či angínou. A to je zbytečná tečka za koncem prázdnin.

BÝK (21. 4.–21. 5.)

Čeká vás měsíc plný romantiky a vášně. Vaše ženství doslova kvete a vaše smysly budou po dlouhé době uspokojeny hlubokými prožitky. Jen práci nebudete do poloviny srpna věnovat příliš pozornosti a vaše uštěpačné okolí s tím může mít problém. Nicméně koncem měsíce vše doženete a uvedete na správnou míru. Co se týče jídla a pohybu, budete na sebe během srpnových dní přísnější než jindy. Přepadnou-li vás koncem prázdnin pochyby a budete mít pocit, že vám nikdo nerozumí, neuzavírejte se do sebe. Vystupte ze své ulity, podívejte se na svět očima svých blízkých a poznáte, že vaše obavy jsou zbytečné.

BLÍŽENCI (22. 5.–21. 6.)

Srpen je pro Blížence měsícem velkého úklidu. Vaše chuť udělat si v životě pořádek bude tak velká, že dojde i na témata, která jinak úspěšně přehlížíte. Jen se teď všechno nesnažte vyřešit hned a za každou cenu. Zbytečně na sebe nespěchejte a nepropadejte zoufalství, když okamžitě neuvidíte výsledky. V takových chvílích je dobré si uvědomit, že vše má své správné načasování. Přemýšlíte o dovolené? Tak neváhejte, srpen je pro vás ideální volbou. V práci vás to stejně zrovna moc nebaví, takže odpočinek na pláži vám přinese největší užitek. Buďte klidná, i když se občas jeví život nebarevný a smutný, pro vás má přichystané hezké pokračování.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Tento měsíc si můžete sama pro sebe překřtít na měsíc umění postavit se sama za sebe. Budete se učit, jak říkat ne a nenechat se uvláčet požadavky okolí. Nebude to pro vás úplně jednoduché, ale zvládnete to. A pak, představte si ten úžasný pocit, když zjistíte, že si konečně pevně stojíte sama za sebou. V pracovní oblasti se vám vnukne nová myšlenka či směr, jakým se v kariéře dál vydat. Bezvadnou zprávou je, že se objeví lidi, kteří vás podpoří, a vaše očekávání se naplní. Hýčkejte své tělo, opřávejte mu jen dobré a kvalitní „palivo“, nezapomínejte na přísun čerstvé vody a vaše zdraví si během srpnových dní nebude na nic stěžovat.

TEXT: ANTONÍN BAUDYŠ JR.

Další zajímavé horoskopy najdete zde.

Doporučujeme

Články odjinud