Horoskop lásky: Kdo se hodí k Beranovi, s jakými znameními si bude rozumět?

Berani jsou ohnivé znamení, do vše se vrhají s nasazením a vášní. Takové jsou i jejich vztahy: Dávají do nich spoustu energie, touží po změně a silných emocích. Ideální jsou proto podobně naladěná znamení. Mrkněte na video v úvodu článku.

Jaký je Beran milenec?

Beranům vládne Mars, který způsobuje, že je to aktivní znamení plné vášně. Proto jsou Berani v lásce velmi aktivní, jsou to oni, kdo neváhají oslovit atraktivní protějšek. Rychle se zamilují, bohužel ale i odmilují, dokud nepotkají tu pravou – toho pravého. Problémem je, že jejich vášnivost a živelnost může vést až k žárlivosti – sami se lehce nadchnou a zamilují, tak je napadá, co kdyby se to tak lehce stalo i jejich protějšku? 

Vhodná znamení pro Berana

Berani potřebují ve vztahu sexualitu, je to pro ně živná energie. Stejně tak chtějí změnu, dynamiku, ať už vztahu jako takového nebo i při sexu, aby to nebyla nuda. Rádi experimentují a zkoušejí nové, v posteli se s nimi rozhodně nudit nebudete a až vyzkoušíte vše v posteli, budou chtít prozkoumávat možnosti, které nabízí okolní svět. Tak se nedivte, když vám Beran navrhne milování na zašitém místečku uprostřed rušného města.  

A kdo je pro Berana ten pravý? 

Ohnivá znamení, tedy Střelec a Lev. Nebo partneři, kteří milují dobrodružství: tedy Vodnář. Beran nemá rád znamení, která se vyhýbají novým akcím, změnám, vše mají naplánované. Méně vhodnými znameními tak jsou Panna, Váhy či Rak

Více najdete na videu v úvodu článku, kde vám vše osvětlí astroložka Martina Boháčová

Doporučujeme

Články odjinud