Horoskop lásky: Kdo se hodí k Blížencům, s kým si budou rozumět?

Blíženci jsou vzdušné znamení, které potřebuje svobodu a změnu. Na jednu stranu se tak s nimi v posteli nebudete nudit, na druhou stranu pozor na sklony k nestálosti. Mrkněte na video v úvodu článku.

Jací jsou Blíženci při sexu?

Kdo měl tu čest ocitnout se s Blížencem v posteli, možná to zažil: Jste v nejlepším, když si Blíženec na něco vzpomene a musí to za každou cenu začít řešit. Pokud jste sama Blížencem, pak toto nutkání možná znáte na vlastní kůži, prostě si nemůžete pomoci a musíte to říct. Blíženci by si na to měli dávat pozor. Když jste s partnerem v posteli, soustřeďte se na hlazení, polibky, tělo toho druhého a ne na to, co budete dělat zítra. 

Blíženci v sobě skrývají více povah či poloh osobnosti. Což slibuje, že se s nimi partneři nebudou nudit, že umí překvapit. Blíženci také rádi experimentují a zkoušejí nové věci, což se týká i milostného života. Na druhou stranu pozor na přelétavost ve vztazích, Blíženci v touze po změně mají tendenci začít se nudit, pokud nezažívají stále něco nového. 

Vhodná znamení pro Blížence

Blíženec je vzdušné znamení, kterému vládne planeta Merkur – ten je zaměřen na komunikaci, vzdělávání, intelektuální rozhled. Proto Blíženci potřebují partnera, který by je intelektuálně obohatil a zároveň je pevný ve svých postojích. Ideální je Beran, Lev i Panna, se kterou si navíc rozumí i v tom, že i Panně vládne Merkur. 

K Blížencům se hodí i další vzdušná znamení: tedy Váhy a Vodnář, která stejně jako Blíženci milují svobodu a volnost. 

A kdo je pro Blížence ten pravý? 

Více najdete na videu v úvodu článku, kde vám vše osvětlí astroložka Martina Boháčová. 

Doporučujeme

Články odjinud