Horoskop lásky na červenec: Komu najdou partnera kamarádi?

Chodíte už zase cvičit, na skleničku s přáteli? Na výstavu? Náš život se vrátil k normálu a s tím je tu zase spousta možností k seznámení. Tak je nepropásněte. Kdo tedy má šanci s někým se seznámit? Jak budeme zvládat naše trvalé vztahy? Co nového přinese v lásce červenec 2021 podle horoskopu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska a přátelství

Celý červenec překypujete vitalitou, smíchem a duševní i fyzickou spokojeností. Vesmír vám dělá samou radost, nemáte proto důvod škaredit se na svět. Na opačné pohlaví takový přístup působí lákavě.

Jak to vypadá s láskou v roce 2021? Mrkněte na video v úvodu článku.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska a přátelství

Ve vztahu jednáte pod tlakem emocí a můžete udělat pořádnou hloupost, které záhy litujete. Snažte se nepodléhat rozjitřeným citům. Je léto, doba, která láskám přeje! Od 13. už berete věci s nadhledem.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska a přátelství

Nebudete se doprošovat o pozornost člověka, který o ni evidentně nestojí. Pokud vám dá někdo košem, rychle si najdete náhradu. Nakonec vám nejlepší úlovek zajistí kamarádi, kteří vás s někým seznámí.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska a přátelství

Potkáváte spoustu zajímavých lidí, kteří vám rozšíří obzory. Nedá se ale hovořit o fyzické přitažlivosti. Na tu si musíte pár týdnů počkat. Dokonce i nový objev může být nejprve nevinným kamarádem.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska a přátelství

První polovina prázdnin může být divoká. Hlavně čerstvé známosti prožívají kolotoč rozchodů a návratů. Taková citová lepenice podle hvězd nemá perspektivu. Brzy to zjistíte sami a půjdete o dům dál.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska a přátelství

Na jistém človíčku vidíte spoustu věcí, které vás přitahují. Navíc je vám oporou. Sympatie rozhodně nejsou jednostrannou záležitostí. Od 22. července rostou šance, že skončíte jako pár. Směle do toho!

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska a přátelství

Kolem 12. července jsou šance na seznámení nejvyšší! Venuše slibuje okouzlení člověkem, na kterého je spoleh. Shodujete se v důležitých otázkách a jako bonus se k vám nový objev chová velmi pozorně.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska a přátelství

Když vám začnou docházet síly, přispěchá na pomoc Venuše. Oproti předchozím dvěma dekádám konečně pochopíte, že na objekt své touhy moc tlačíte. Změníte taktiku, takže ubude hádek a neporozumění.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska a přátelství

O nové známosti máte zkreslené představy, proto z letního románku nemusí zůstat víc než vzpomínky. Naštěstí je Afrodité při vás a nabízí jiné adepty na lásku. Život jde dál, nemá smysl dlouho smutnit.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska a přátelství

Po 11. červenci vnímáte více nedostatky stávajícího partnerství. Uvědomujete si, co vám ve vztahu chybí. Určitě nezkoušejte zahnat drahou polovičku do kouta. Tím byste svou situaci nijak nezlepšili.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska a přátelství

Procházíte zkouškou vztahu, která vás může utvrdit v tom, že jste si souzení. Zdá se, jako by protějšek sledoval jen své zájmy a úplně zapomněl na vaši maličkost. Věřte, že cesta nátlaku není vhodná.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska a přátelství

Nepodléhejte iluzím a snažte se vnímat slova, která k vám protistrana vysílá. Nejspíš svému partnerovi hodně křivdíte a nenecháte si to vymluvit. Hlavně dlouholeté páry tím narušují důvěru ve vztahu.

Doporučujeme

Články odjinud