Horoskop lásky na duben: Kdo má šanci najít spřízněnou duši?

Horoskop lásky na duben: Kdo má šanci najít spřízněnou duši?

Sluníčko nás láká ven, konečně snad během dubna přijdou nějaká uvolnění a s nimi šance najít novou lásku. Zároveň se tak budou moci nadechnout i ti, kdo žijí v dlouhodobějších vztazích. Kdo tedy má šanci s někým se seznámit? Jak budeme zvládat naše trvalé vztahy? Co nového přinese v lásce duben 2021 podle horoskopu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska a přátelství

Zažijete trochu nezvyklá seznámení, divoká a dobrodružná, která nejspíš neskončí svatebními zvony. Při svých milostných vzletech se tedy snažte držet při zemi, aby případný pád nebyl moc bolestivý.

Má smysl být s někým, do koho se nezamilujeme na první pohled? Mrkněte na názor psychologa na videu:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska a přátelství

Ne nadarmo se říká, že protiklady se přitahují. Snažte se novou známost zbytečně neanalyzovat, koncem měsíce si dokonce můžete dát malou pauzu, ale pořád vás k sobě něco táhne. Srdce má ohromnou sílu.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska a přátelství

Nové příležitosti v lásce vítáte s otevřenou náručí. Díky nim záříte dobrou náladou a celý svět se zdá báječný. Přílišné nadšení brzdí Venuše, která říká, abyste od aprílových známostí nečekali moc.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska a přátelství

Do 14. 4. máte pocit, že se vám láska vyhýbá obloukem. Kněžka se následně snaží, aby tuto hořkou pachuť napravila. U opačného pohlaví sklízíte úspěch, to se přirozeně odrazí na rostoucím sebevědomí.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska a přátelství

Zatoužíte po seriózním partnerovi, na něhož se můžete spolehnout. Když se tedy známost nevyvíjí správným směrem, zbytečně ji neprodlužujte. Nikdo vás nemůže tahat za nos. Na to znáte své kvality.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska a přátelství

Vývoj milostného života má přímý dopad na vaši náladu. Proto jste v první polovině měsíce skleslí. Tak moc hledáte lásku, že vás každý neúspěch zdrtí. Poté se ale důvod k radosti přece jenom najde!

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska a přátelství

Do poloviny měsíce pochybujete o svých schopnostech. I když povinnosti odvádíte stoprocentně, hlodá ve vás mírná nejistota. Opravdu horko vám bude až po 23. dubnu, kdy se úkoly hrnou ze všech stran.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska a přátelství

Nezadaní propadají pocitům smutku a beznaděje, že si novou lásku už nenajdou. Hlavu vzhůru! Románek je mnohem blíž, než myslíte. Venuše slibuje setkání s citlivou osobou. Půjde o vaši spřízněnou duši.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska a přátelství

Sblížíte se s temperamentním člověkem, který stejně jako vy potřebuje v životě dobrodružství. Pokud se vás něco v dubnu netýká, pak to je nuda. Ve vztahu se snažte brát partnerovy chyby s humorem.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska a přátelství

Komunikace s opačným pohlavím vázne. Když už se vám podaří někoho ulovit, váš zájem náhle opadá. Do 14. 4. svými seznamovacími pokusy spíš ztrácíte čas. Pak se šance na perspektivní známost zvyšují.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska a přátelství

I když se nový objev ukáže v jiném světle, nepropadáte skepsi. Máte za sebou příjemné týdny, z nichž si odnášíte hlavně to dobré. Dobrou náladu neztrácíte ani po rozchodu, těšíte se na další rande.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska a přátelství

Nezapomínejte na staré přátele pro nové tváře! Někdy je nepříjemné slyšet pravdu, ale měli byste se nad jejich slovy zamyslet. Ještě než apríl přejde do finále, zjistíte, že na nich bylo hodně pravdy.

Doporučujeme

Články odjinud