Horoskop lásky na květen: Komu hvězdy slibují trvalou lásku navzdory situaci?

Horoskop lásky na květen: Komu hvězdy slibují trvalou lásku navzdory situaci?

Začíná měsíc lásky, jenže jak teď hledat toho pravého či pravou? Zatím se můžeme činit hlavně na online seznamkách, a i když už je povolené setkávání deseti osob, asi se spíše potkáváte s těmi nejbližšími kamarády, takže náhodná setkání moc nehrozí. Náročné je toto období i pro trvalé vztahy. Co nám hvězdy nachystaly na květen 2020?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Láska a přátelství

Kněžka lásky se usmívá na zadané i svobodné. Nebojte se následovat hlas svého srdce, protože taková iniciativa vám přinese zaručené štěstí. V intimnostech se žádné hranice neukazují, tak si užívejte.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Láska a přátelství

Protějšek si musí uvědomit, že dráždí hada bosou nohou. Jste trpěliví, ale když překročí zdravé meze, dáte mu jasně najevo, že takové chování nemůžete dál tolerovat. Hádka alespoň pročistí vzduch.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Láska a přátelství

V první polovině měsíce je vás všude plno. Jste jako velká voda, před níž nikdo neuteče. Potom ale přijde studená sprcha, takže se rozhodnete stáhnout se do ústraní. Na seznamování nebudete mít náladu.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Láska a přátelství

Komunikace s drahou polovičkou trochu vázne. Mrzí vás, že miláček nechce slyšet jiné názory a stále dokola prosazuje svou. Naštěstí tohle chování nebude trvat dlouho. Sám si uvědomí, že dělá chybu.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Láska a přátelství

Dlouholetá přátelství se mohou proměnit ve vášnivou lásku, než řeknete švec. Máte pocit, že přeletěl andělíček, a rázem vidíte svého společníka v docela jiném světle. Nechte se unést kouzlem okamžiku.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Láska a přátelství

Od lásky utíkáte k praktickým záležitostem. Pustíte se do generálního úklidu, třídíte dokumenty, šatník i fotky v počítači. Hlavně že se nemusíte dohadovat s protějškem. Každý si jdete vlastní cestou.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Láska a přátelství

Květen dýchá romantikou, na níž si můžete sáhnout. Místo toho, aby s přibývajícími dny atmosféra chladla, získává hloubku. Těšte se na květiny i hračky pro dospělé. A nezůstaňte miláčkovi nic dlužní.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Láska a přátelství

Nikdy neříkejte nikdy. Dokonce i jedincům, kteří se s láskou nadobro rozloučili, svítá na lepší časy. Od 17. se situace obrací ve váš prospěch. Potkáte člověka, kvůli němuž zapomenete na své zásady.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Láska a přátelství

Prvopočáteční okouzlení vystřídá prozření, že nemáte nic společného. Rozhodnete se ze vztahu vycouvat, ale nepřemýšlíte, jak to uděláte. Protistrana se z necitelného zásahu bude dlouho otřepávat.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Láska a přátelství

Cestu vám zkříží člověk, díky němuž se život dostane ze zajetých kolejí. Máte chuť opouštět zavedené struktury, experimentovat, žít naplno. Nenechte se svazovat obavami a těšte se na vše, co zažijete.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Láska a přátelství

Nový objev se zajímá o všechno, co je pro vás důležité. Randění se tedy vyvíjí na výbornou. Ani v dlouholetých vztazích to nevypadá marně. Neřekli byste, že vám protějšek může stále tolik imponovat.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Láska a přátelství

První rande vás uchvátí a hned si malujete společnou budoucnost v čele se svatbou a potomky. Zůstaňte nohama na zemi, protože růžové brýle mají k realitě daleko. Ne každý si zaslouží takovou důvěru.

Doporučujeme

Články odjinud