Horoskop lásky na srpen: Koho čeká nový vztah, kdo by si měl dát od lásky pauzu | Foto: iStock

Foto: iStock

Horoskop lásky na srpen: Koho čeká nový vztah, kdo by si měl dát od lásky pauzu

Toužíte po lásce? Nebo chcete začít novou kapitolu v dlouhodobém vztahu, chcete si být s partnerem blíž, více si rozumět? Jak na to? Komu hvězdy slibují novou známost a kdo by si měl dávat pozor? Co nového přinese jednotlivým znamením v lásce srpen 2022 podle horoskopu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska a přátelství

Zkraje měsíce si ještě dejte pozor na podrážděnost, kvůli které se vztahy pohybují na šikmé ploše. V dalších dnech si ale spravíte reputaci. Pro miláčka jste k zulíbání a rád vám udělá pomyšlení.

Letní horoskop lásky: Kdo potká svou spřízněnou duši, koho čeká osudový vztah podle astroložky Martiny Boháčové? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska a přátelství

Jestliže někdo v srpnu pošlape vaši důvěru, jen těžko ji získá zpět. Mnohdy se raději od opačného pohlaví stáhnete a dáte si od seznamování pauzu. V trvalých vztazích se řídíte hlavně svým rozumem.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska a přátelství

Nuda nehrozí zadaným ani svobodným. Hýříte vtipem a zábavnými historkami vábíte pohledy opačného pohlaví. Pokud se miláček nedívá, rádi si zaflirtujete. Máte volno a hodláte si ho užít se vším všudy.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska a přátelství

I když se okruh známých rozšiřuje, neslibujete si od nich víc než kamarádství. Vzájemně se inspirujete a rozšiřujete obzory. Od milostných záležitostí si dáváte pauzu, nechcete se do ničeho zamotávat.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska a přátelství

Máte pocit, že opačné pohlaví vám rozumí. Do poloviny měsíce se netrapte a soustřeďte pozornost k rodině i přátelům. Další vývoj událostí vás přesvědčí, že není nutné strkat všechny do jednoho pytle.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska a přátelství

Vyhledáváte společenské akce a nechybíte nikde, kde to žije. Pro nezadané je seznamování hračka. Váš okouzlující smích musí chytit za srdce každého. V poslední dekádě pozor na příliš prudké jednání.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska a přátelství

Singles kladou na opačné pohlaví přehnané nároky, proto sítem nikdo neprojde. Kolem 20. srpna se ve vašem životě vyskytuje aktivní člověk, který je velmi komunikativní. Zkrátka ho nelze přehlédnout!

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska a přátelství

Nezadaní vyhledávají spíš povrchní vztahy, což se jim může stát osudným. Když se konečně do někoho zakoukáte, setkáte se s odmítnutím. Myslete na to, jakou pověst si budujete. Přelétavost se nevyplatí.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska a přátelství

Zadaní si užívají romantiku i bouřlivé erotické chvíle až do 20. srpna. Poté vás drahá polovička něčím dost rozladí. Mrzí vás, že si nenechá poradit a dělá věci podle svého. Raději to necháte být.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska a přátelství

Mezi partnery graduje citová nerovnováha. Co je pro jednoho dost, může být pro druhého málo. V srpnu je velmi důležitá otevřená komunikace. Pokud se urazíte a stáhnete, změny k lepšímu nedosáhnete.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska a přátelství

Po čerstvém rozchodu jste bolaví a do nového vztahu se neženete. Vaše důvěra v opačné pohlaví je narušená. Smutek v duši naštěstí nevydrží dlouho. Do vašeho života totiž vstoupí výjimečná osobnost.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska a přátelství

S jistým protějškem je vám krásně, ale nejedná se o perspektivní známost. Zjistíte, že to hraje na víc stran a že jste jen jednou z mnoha v řadě. Trochu vám to sebere vítr z plachet pro další seznamování.

Doporučujeme

Články odjinud