Horoskop lásky na únor: Kdo má šanci na Valentýna začít opravdovou lásku?  | Foto: iStock

Foto: iStock

Horoskop lásky na únor: Kdo má šanci na Valentýna začít opravdovou lásku?

Toužíte po lásce? Nebo chcete začít novou kapitolu v dlouhodobém vztahu, chcete si být s partnerem blíž, více si rozumět. Jak na to? Komu hvězdy slibují novou známost, kdo by si měl dávat pozor? Jak budeme zvládat naše trvalé vztahy? Co nového přinese jednotlivým znamením v lásce únor 2022 podle horoskopu? A bude takovým zlomovým obdobím svátek svatého Valentýna?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska a přátelství

Kvadratura Marsu se odráží na výbušné náladě. Ve vztazích to nepříjemně vře, singles si zase nerozumí s opačným pohlavím. Není těžké vás vykolejit. Koncem měsíce se vám daří navazovat nová přátelství.

Jaký bude rok 2022? Tady je předpověď astroložky Martiny Boháčové. Podívejte se na video: 

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska a přátelství

Láska je ohromným hnacím motorem, díky němuž překypujete dobrou náladou a radostí ze života. Svými milostnými historkami bavíte své blízké a kamarádi vás mají v oblibě. Jste zárukou skvělé zábavy.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska a přátelství

Potřebujete mít kolem sebe lidi, se kterými můžete sdílet myšlenky, sny a touhy. Nemusí to být nutně partner, obklopujete se přáteli, ale baví vás i poznávat další protějšky. Teď jste otevření světu.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska a přátelství

Nezadaní mohou volně dýchat. Nechybí vám protějšek, obklopujete se přáteli a poznáváte v této sféře nové tváře. Pokud se pouštíte do nového koníčku, nemusíte mít strach, že mezi kolektiv nezapadnete.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska a přátelství

Ve vztahu nespolupracujete a věci si vykládáte dle svého. Je těžké cokoliv vám vysvětlit, protože nechcete slyšet argumenty. Singles jsou se životem spokojení. A zatím do něj nechtějí nikoho pouštět.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska a přátelství

Necháváte se vést pudem a neřešíte složitosti. Intuice vám nedovolí udělat v milostném životě nějaký přešlap. S opačným pohlavím flirtujete a komunikujete s lehkostí. Teď jste miláčky širokého okolí.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska a přátelství

Přemýšlíte nad tím, co děláte ve vztazích špatně, a hledáte chybu v sobě. Následně se setkáte s chováním, které vás přiměje přehodnotit názor. Rozhodnete se neztrácet čas a nasměrujete energii jinam.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska a přátelství

Novou lásku vám asi vyberou kamarádi! Znají ho už delší čas a zdá se jim, že by se k vám perfektně hodil. Dotyčná osoba bude mít zásadní vliv na váš život. Rozšíří vám obzory a v mnohém vás inspiruje.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska a přátelství

Románky vám vyhovují a neděláte si hlavu, že nápadníky střídáte jednoho za druhým. Aspoň budete mít krásné vzpomínky. Po 14. únoru vám nezáleží jen na fyzické přitažlivosti, ale chcete si i dobře popovídat.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska a přátelství

Především okolo 16. února umíte používat své zbraně, brilantně komunikujete a svádíte pouhým pohledem. Nestřílíte naprázdno, váš idol patří mezi špičku a případné projevy citů bude myslet vážně.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska a přátelství

Nikomu blízkému se nyní nesvěřujete, vyhledáváte klid k rozjímání. Luna v konjunkci se Saturnem stojí za vaším sentimentálním nastavením, kdy si lebedíte v chmurných myšlenkách a žijete vzpomínkami.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska a přátelství

Všechno je tak opravdové a krásné, že se tomu nechce věřit. Jste skutečně šťastní a přejete si, aby soulad vydržel navěky. I s přáteli zažíváte skvělé chvíle. Můžete se spolehnout na jejich podporu.

Doporučujeme

Články odjinud